public
Србија Хроника

ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЗАЈЕЧАРУ: Убио брата због СМРДЉИВИХ ЧАРАПА

Слободан је захтевао од Јовице да изује чарапе и баци их на терасу јер су му неиздржљиво смрделе ноге. Уследила је драма.
MUP

(ВИДЕО) ОВО СУ ПРЕДВИДЕЛИ НОСТРАДАМУС И БАБА ВАНГА: Видели су 6 догађаја који ће променити историју света

По неправоснажној пресуди, коју је објавило Кривично веће Вишег суда у Зајечару, Милан Миљковић (34), из Зајечара, осуђен је на 12 година робије јер је почетком априла заклао свог брата по мајци Слободана Митова (30).

Трагедији је претходила свађа између Слободана и његовог другог брата по мајци Јовице Миљковића (37), који је од њега тражио да изује чарапе и баци их на терасу „јер му смрде ноге“, пише Телеграф.

ЕВО КО ЈЕ БИО АДВОКАТ ВЛАДИМИР ЗРЕЛЕЦ, чијег убицу јури цела српска полиција: Радио за браћу Шарановић, убијен у КЛАСИЧНОЈ САЧЕКУШИ!

Два брата су почела да се свађају. У једном тренутку, Слободан је зграбио нож и зарио га Јовици у леђа. Умешала се мајка Гордана,а Милан је то искористио и Јовицу одвезао у зајечарску болницу.

Лекари су Јовици санирали повреду и, уз образложење да је реч о лакшим озледама, пустили га кући. Али, Миљковиће је испред зграде сачекао Слободан, који је опет насрнуо на Јовицу.

ЖРТВОВАЛА ЖИВОТ ДА СПАСЕ СИНА: Изашла да помогне учесницима саобраћајке када је видела да бандера пада…

Милан је, најпре, покушао да смири ситуацију, али је Митов био упоран да се разрачуна са Јовицом. У једном тренутку, Милан је извадио нож и зарио га Слободану у груди, а овај је, од задобијених озледа, преминуо на лицу места.

Извор: Телеграф.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ: Дивац признао Косово! (ФОТО)

(ВИДЕО/ФОТО) ШТА СЕ СТВАРНО ДЕШАВА У ЗИМБАБВЕУ?! Војска каже „није пуч“, а МУГАБЕ У КУЋНОМ ПРИТВОРУ!

ЕВО КО ЈЕ БИО АДВОКАТ ВЛАДИМИР ЗРЕЛЕЦ, чијег убицу јури цела српска полиција: Радио за браћу Шарановић, убијен у КЛАСИЧНОЈ САЧЕКУШИ!

ДОДИК: Доћи ће време за прекрајање граница (ВИДЕО)

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon