pixabay.com
Србија Хроника

Детаљи убиства новорођенчета у Врбасу

Сузана М. (33) из Врбаса ухапшена је јуче по подне због сумње да је прошле среде убила соју бебу одмах после порођаја, а потом је бацила у контејнер!

Леш новорођенчета јуче ујутро су на депонији у Врбасу случајно нашли скупљачи секундарних сировина, након чега су позвали полицију. Истрагом је брзо утврђено ко је чедоморка и Сузана је приведена.

Извор из истраге каже да Сузана већ има петоро деце, а шести пут се породила у среду у породичној кући.

– Беба је, како сумњају у тужилаштву, убијена одмах по рођењу. Сузана је у петак тражила помоћ у врбаској болници, на одељењу гинекологије. Она је тад прегледана, али је убрзо на сопствени захтев напустила болницу – објашњава извор Информера.

Након што је пронађен бебин леш, истрага је убрзо указала на Сузану, јер су гинеколозикоји су је прегледали констатовали да се недавно породила и о томе су обавестили полицију.

– Сузана се у полицији правдала да јој је беба приликом порођаја испала и да је тако преминула. Потом је, како је рекла, бебин леш умотала у ћебе и ставила у орман. Два дана касније, у петак, она или њен муж бацили су у контејнер бебин леш, који је јуче пронађен на депонији – тврди извор.

Д. Г., сакупљач секундарних сировина, који је пронашао леш, каже да је призор био ужасан.

– Са колегама сам на деопинији чекао камион да дотера ђубре и кенуо сам да премећм по њему. У једном тренутку нешто се скотрљало са врха гомиле право мени под ноге. Изгледало је као лутка, али када сам мало боље погледао, видео сам малу, мртву, модру бебу – прича Д. Г. и додаје да од шока није знао шта да уради.

– Када сам се мало прибрао позвао сам колеге, дошао је и портир. Беба је до пола тела била умотана у ћебенце. Ма језиво. Код куће имам два детета од две и четири године, а треће је на путу. Много сам се потресао – рекао је Д. Г.

Иако су лекари Хитне помоћи убрзо стигле на лице места, лекари су могли само да констатују смрт.

Извор: ало.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Крим: Украјински диверзант покушао да минира далековод (ВИДЕО

Ђурић: Блокада дијалога води ка замрзнутом конфликту

(ВИДЕО) ХИТ – СРПСКА МУЗИКА ОСВАЈА ЈАПАН: Погледајте како јапанци певају „Месечину“

Убијен главни албански трговац белим робљем

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat