ФБ
Друштво Србија

ДЕТАЉИ УБИСТВА АРКАНОВОГ КУМА Јокса је лежао у локви крви, Аркан је САМО ЗБОГ ЊЕГА ПЛАКАО, а ова реченица га је коштала живота!

Смрт Драгана Јоксовића Јоксе опет је у жижи пажње јавности.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Смрт Драгана Јоксовића Јоксе (42), шефа југословенске мафије у Шведској и кума убијеног Жељка Ражнатовића Аркана (48) који је убијен пре 20 година у фоајеу стокхолмског хиподрома „Солвала“, опет је у жижи пажње јавности у тој скандинавској земљи. Финац Јан Ранинен (30), који је убио Јоксу, а касније био и осуђен, објавио је књигу у којој је испричао детаље о тој егзекуцији.

УБАДАЛИ СУ МЕ ПО ГЛАВИ, ВРАТУ, ПРСТИМА – НИСАМ МОГАО ДА ИЗДРЖИМ БОЛ! Стравично сведочење деце коју су изуједали стршљени!

Ранинен наводи да је у тренутку убиства у кафићу поред Јоксовића седео и шведски репер Александар Бард, који је познат по томе што у својим песмама говори о криминалцима.

Dragan Joksović Jokso bio je boss jugoslovenske mafije u Švedskoj. Veliki Jokso, kako su ga zvali, divovske snage, tokom…

Posted by Legende devedesetih on Friday, 19 August 2016

ТРИ САТА У ЧЕТИРИ ОКА! Откривено о чему су све разговарали ПУТИН И МЕРКЕЛОВА!

– Драган је седео за столом поред нашег када му је Ранинен пуцао у главу. Иако нисам емоционална особа, дуго сам размишљао о том убиству, поносан сам на себе што сам заштитио своје пријатеље и наставио сам да живим као и обично – рекао је Бард.

Јан Ранинен, Јоксин убица, у својој књизи описује и како га је покојни Драган Ковач Кова убедио да треба да убије Јоксу.

ХОРОР Драгана послала сину пакет, поштар га отворио и схватио да га секунде ДЕЛЕ ОД СМРТИ!

– Ковач је био супер момак, упознали смо се раније у затвору, а он ме је једног дана питао да ли сам спреман да убијем Јоксу, који је био врло познат у Шведској. У почетку нисам могао да верујем да то тражи од мене, али сам осетио да би то за мене била велика одскочна даска у свету криминала. У почетку сам се ломио да ли да прихватим или да пустим брата да он изврши убиство. Ипак, схватио сам да ћу тим убиством прескочити много степеница у свету поџемља и прихватио сам – пише Ранинен, који описује и како је изгледало убиство.

– Када сам испалио први хитац, чинило се као да није ни додирнуо Јоксу, а други га је већ дотукао. После тога је пао и лежао је у локви крви – пише Јан Ранинен.

ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У СРБИЈИ: Отели Лаушевића, Мишу Јанкетића, Марка Николића и још 103 путника!

Витомир Мартић, бивши боксер и жестоки момак, испричао је за страницу „легенде деведесетих“ зашто је дошло до сукоба између некада најбољих пријатеља – Јоксе и Кове.

Dragan Joksović Jokso, kum jugoslovenske mafije u Švedskoj, poreklom je bio iz Crne Gore.

Posted by Legende devedesetih on Sunday, 17 January 2016

– Јокса је желео да изгради строгу хијерархију у Шведској, какву је његов кум Аркан имао у Србији, покушао је да направи своју војску. Када је једном требало да се реши сукоб са неким Арапином, Јокса је рекао Кови да оде и среди то, а овај му је рекао: „Хајдемо заједно.“ Јокса, који је био огроман човек, потценио је ситнијег Кову и рекао: „Где си ти видео да генерал иде у бој?“. Такав став му је Кова смртно замерио. Ипак, поново су дошли у сукоб када је Кова отео шлепер цигарета вредан милион марака. Испоставило се да је шлепер Шљукин (Средоје Шљукић), који је био повезан са Бомбоном и Арканом, који су преко Јоксе тражили да се то врати. Након тога, Кова је закључио да треба да исплати дуг, али се замерио са Јоксом и рекао да више неће сарађивати јер је стао на супротну страну – испричао је Мартић.

(ФОТО) ОТАЦ И ЋЕРКА СТРАДАЛИ У СУДАРУ АУТОМОБИЛА И ШЛЕПЕРА: Закуцали се у камион код Житорађе! Девојчица ишла да купи хаљину, па погинула!

Аркан једино плакао због њега

Због нетрпељивости и рата за превласт на шведским улицама, било је питање времена када ће неко некоме доћи главе и тада је млади фински наркоман убио Јоксу, кога су звали Велики Јоксо или Јоксо Див. Сви медији су објавили вест о Јоксиној смрти, јер је био изузетно популаран у Шведској, близак краљевској породици, а појављивао се и у свету шоу бизниса. Кажу да је Аркан једини пут виђен да плаче на Јоксиној сахрани.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИ ДАНАС СЛАВЕ ПРЕОБРАЖЕЊЕ: Последњи је дан за купање, а ево шта никако не смете да радите!

(ФОТО) ДА ЛИ ЈЕ ОВО НАЈСРЕЋНИЈИ КИНЕЗ НА СВЕТУ?! Смрскала га два шлепера, излетео кроз прозор слупаног аутомобила, ЖИВ И ЗДРАВ!

НОВАК НА КОРАК ОД ТРОФЕЈА И ЗЛАТНОГ МАСТЕРСА! Ђоковић сломио Чилића за финале Синсинатија!

Немачка: Немамо план за долазак ванземаљаца

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun