FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
Србија Хроника

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА У КУЧЕВУ-ОТАЦ УБИЈЕНОГ ДЕЈАНА ТВРДИ: Зоран је мог сина убио и бацио на сметлиште јер није хтео да га вози да убије љубавницу и њеног мужа!

ГОЛУБАЦ/КУЧЕВО - Зоран Ј. (46) убио је Дејана Ј. (46) и његово тело бацио на сметлиште, а истрага стравичног злочина у Голупцу добила је потпуно нови смер.

(ВИДЕО) ПУТИН ЗАПЛАКАО КАДА ЈЕ ВИДЕО КАКО У КОВЧЕЗИМА НОСЕ РУСКЕ БОРЦЕ: Снимак који обишао планету за месец дана видело више од милион људи!

Наводни сукоб ове двојице мушкараца због љубавнице Л. М. из Кучева, коју је Зоран покушао да убије након што је усмртио Дејана, показао се као погрешан мотив, а у причу је сада уплетен и супруг Л.М.

„Мој Дејан је убијен јер је одбио да вози Зорана у убилачки поход. Зоран је ту ноћ хтео да убије Л. или њеног мужа, а на правди Бога је страдао мој син“, каже за БКТВНењс Дејанов отац Љубиша.

Дејан је убијен у ноћи између уторка и среде, а његово тело нађено је на сметлишту у близини гробља у селу Српце.

Транспарент са именом и презименом Ратка Младића је ипак виђен синоћ у Лиги Европе: Погледајте навијачи ког клуба су раширили транспарент

„Тог дана смо пекли прасиће за 40-дневни помен мојој ташти. Дејан је био код куће, и око 17 сати је отишао у кафану у село Клењ. Ту је, како сам после чуо, срео Зорана. У пола ноћи је навалио на мог сина да га вози за Раденку или Кучево, наводно да види Л. Мој син је покушао да избегне вожњу, рекао му је да нема горива, али је Зоран инсистирао. Рекао је да ће он платити гориво, и кренули су за Раденку. Тамо Л. и њен супруг имају кућу. И на пола пута се десила трагедија. Зло, велико. Ту је Зоран извадио пиштољ. Рекао је мом Дејану да ће убити Л. и њеног мужа Мирка. Тада је мој син зауставио аутомобил. Изашао је напоље, рекао му је да неће да га вози да убија људе… И Зоран је пуцао у њега. Убио га је за воланом, а онда је пребацио његово тело на задње седиште, одвезао до гробља у Српцу, и ту га бацио на сметлиште“, прича Дејанов отац Љубиша.

КРВАВИ ПЕТАК У КУЧЕВУ: Зоран убио познаника због девојке, а ОНА ПУЦАЛА У ЊЕГА И ТЕШКО ГА РАНИЛА!

Љубиша је у среду ујутру полицији пријавио нестанак сина.
„Нашли су га јуче око 13 сати. И сад шта да кажем. И мени и жени дође да умремо сад, да нас нема више. Нас је десет у породици. Дејан је имао супругу, ћерку којој смо сад спремали прославу пунолетства“, каже Љубиша.
Он наводи и да је први траг који је повезао Дејана и Зорана, то што је патрола локалне полиције кобне ноћи покушала да зауставио Дејанов аутомобил.

БОЛЕСНО! Три дечака провалила у кучу старице у Бечеју, МУЧИЛИ ЈЕ И НАПРАВИЛИ СЕЛФИ МИСЛЕЋИ ДА ЈЕ МРТВА, а потом мирно отишли у школу?!
„Зоран је тад већ убио мог сина, бацио га и кренуо ка Кучеву да убије Л. Ја не знам ту жену, не знам ни шта је било између ње у Зорана, само чујем да је она сада у притвору. У полицији су на разговору и још неки младићи који су у уторак увече били у Клењу у кафани са мојим Дејаном. Они су чули да је Зоран од њега тражио да га вози до Лидије“, прича Љубиша.

Након што је Дејана убио хицем из пиштоља, Зоран је кренуо у наставак свог злочиначког наума. Према још непотврђеним информацијама, он је дошао у Кучево, до куће у којој живе Л. и њен супруг. Наводно је на улици дошло до окршаја између њега и Л. Зоран је уперио пиштољ у Лидију, али је она успела да му преотме оружје и рани га.

Зоран је с тешким повредама пребачен у болницу, а Л. је привела полиција.
Отац убијеног Дејана, каже и да је његов син био учесник рата, да има инвалидску пензију, да је у СДК радио 20 година. Дејан ће бити сахрањен у недељу на сеоском гробљу у Мрчковцима.

„За Зорана нико нема речи хвале“, каже Љубиша.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЗЛА НОВИНАРКА Си-Ен-Ен-а БИЛА ЗАЉУБЉЕНА У РАТКА МЛАДИЋА?! Кад је генерал одбио, ПОЧЕЛА ЈЕ ДА ПЉУЈЕ ПО СРБИМА!

Лавров: Рат са Северном Корејом, први дан – милион мртвих

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ МУГАБЕОВУ ПРИВАТНУ ПАЛАТУ! Вреди најмање 10 милиона долара, а ГРАДИЛИ СУ ЈЕ СРБИ

ГЛОБАЛНИ ПРОЈЕКАТ ДЕЦЕНИЈЕ: Ниче нови интернет, 0 одсто цензуре, 100 одсто приватности

Извор: Курир.рс

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon