Правда
Србија Хроника

Детаљи стравичног убиства у Бечу – ево због чега је ШИПТАР УБИО СРБИНА

Перица Гавриловић (37) са другом Алмиром М. (28) приговорио девојкама из Србије што се друже са сумњивим Албанцима! Шиптар А. С. потегао нож, па убио Перицу, а тешко ранио Алмира.

Перица Гавриловић (37), родом из Беле Цркве, убијен је у суботу у зору испред свог кафића у Бечу када му је Шиптар А. С. (28), који је био у друштву три Српкиње, забио нож у груди! Перица је претходно са другом Алмиром М. (28) приговорио тим девојкама што се друже са сумњивим Албанцем, а А. С. је скочио и убио Гавриловића, а тешко ранио његовог пријатеља!

Facebook Перица Гавриловић

Крвник је потом побегао и аустријска полиција трага за њим. Према незваничним сазнањима, он има српско држављанство и пребивалиште у Нишу.

Сукоб почео у дискотеци

Перичин пријатељ испричао нам је да је у Гавриловићевом клубу „Спејс бар лаунџ“ кобне ноћи била журка, на којој је била и група Албанаца са три Српкиње.

– Перица се већ у кафићу покачио са тим Шиптаром око неког безазленог разлога. Сви су били под дејством алкохола, дошло је до неког кошкања, али се све брзо смирило. Пред зору, кад се журка завршила, Перица и Алмир су кренули до оближње такси станице јер нису хтели да возе припити. Међутим, испред кафића је био А. С. са девојкама из Србије – наводи наш саговорник.

Према његовим речима, Перица и Алмир, који је такође држављанин Србије, замерили су својим земљакињама што излазе са Албанцима.

– Перица је, наводно, добацио нешто у стилу: „Девојке, поред толико наших људи, ви излазите с неким сумњивим Албанцима.“ Разјарени Шиптар је одмах насрнуо на њих, потегао нож и зарио га Перици у груди, а Алмиру у стомак. Након тога су побегли и тај Шиптар и Српкиње које су биле с њим – прича пријатељ убијеног.

Тешко рањени Гавриловић је искрварио насред улице, док је Алмиру помоћ указана у једној од бечких болница.

– Перица је био добар човек, свима је помагао. Био је вредан младић и није се либио ниједног посла. Када није било посла у ноћном клубу, сам је кречио, лепио плочице… Ни он ни Алмир нису били неке кавгаџије, не знам да ли су се у животу с неким потукли – прича Перичин пријатељ.
Према писању аустријских медија, бечка полиција интензивно трага за А. С. и двојицом његових пријатеља који су били с њим кобне ноћи у клубу „Спејс бар лаунџ“. Полиција их је лако идентификовала, поготово јер је место где се догодио напад покривено видео-наџором.
Имао је брата

Иначе, тај крај Беча је познат по бројним ноћним клубовима, а Перичин кафић је важио за место где је добар провод и где су наступали наши познати певачи.
Још није познато где и када ће Перица Гавриловић бити сахрањен, али постоји могућност да погреб буде у околини Беле Цркве, одакле је родом. Он није био ожењен и имао је брата.

Албанци ликују и прете на друштвеним мрежама

Многи Албанци су са радошћу на друштвеним мрежама испратили вест да је њихов сународник ножем убио Србина.

„Ово је само почетак освете Албанаца…“, гласи једна порука, док у другој стоји: „Платићете за све што сте урадили на Косову. Ако не ви, онда ваша деца. Као правом Албанцу, верујте ми на реч.“

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић: Србија би могла да промени став о имену Македоније

ПУТИНОВА ПРОВОКАЦИЈА: Оvo je нови амбасадор Русије у Америци

Мркоњић би Слоби дао и споменик и булевар

У тучи убијен светски шампион у дизању тегова (ВИДЕО)

Македонци повећавају обезбеђење српске амбасаде у Скопљу

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri