Новости
Србија Хроника

ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ НА ЗВЕЗДАРИ: Син који је убио оца па пресудио себи оставио потресно опроштајно писмо

М. Ј. (65) пуцао у свог оца С. Ј. (91), а онда извршио самоубиство. У опроштајном писму рекао да није могао да издржи живот у беди.

(ВИДЕО) АНТИТЕРОРИСТИЧКА ОПЕРАЦИЈА У СТАВРОПОЉУ: Ликвидирана тројица терориста

М. Ј. (65) пуцао у свог оца С. Ј. (91), а онда извршио самоубиство. У опроштајном писму рекао да није могао да издржи живот у беди.

 Беживотна тела оца С. Ј. (91) и сина М. Ј. (65) пронађена су у петак увече око 21.30 у њиховом стану у Крижанићевој улици 36 на Звездари.

Како причају комшије из зграде, М. Ј. се због сиромаштва у којем су већ неко време живели одлучио да усмрти свог оца, и то хицем из пиштоља у главу, а онда је пуцао у себе, пишу београдски медији.

Према речима комшија преминулих, тела су откривена тек пошто је у згради почео да се осећа ужасан смрад који је допирао из стана на другом спрату у којем су живели несрећни отац и син.

Један од комшија страдале породице рекао је да је узрок ове трагедије вероватно финансијска ситуација оца и сина.

– Познајем дуго те људе. Стари С. био је болестан, а о њему се бринуо син М. Ј. Мислим да су били у великим финансијским проблемима и дуговима, па је због тога М. Ј. урадио ову страшну ствар – наводи он.

Према незваничним сазнањима, М. Ј. је, пре него што је пресудио свом оцу и себи, оставио опроштајно писмо у којем моли за опроштај.

ХОРОР: Дечак (13) мајци одсекао главу, ставио је у кофу и све снимио, па видео поделио друговима

– Жао ми је због свега, али овако више не може да се живи. Извињавам се, али сам ово морао да урадим… Молим вас да ми опростите… – наводно је написао М. Ј. пре трагедије.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
26°
Tue