Pixabay
Србија Хроника

Детаљи монструозног злостављања у Шапцу: Силовали је очух и комшија, па јој претили да ће је убити ако буде зуцнула

Језиво злостављање је изашло на видело тек недавно.

ДРАМА НА МИЉАКОВЦУ: Мушкарац убио супруга своје бивше жене, њу оставио у животу

Полиција је у среду у околини Крупња ухапсила Милојицу И. (56) и Радосава Р. (63) због сумње да су силовали 13-годишњу девојчицу из комшилука.

Милојица се терети да је у јуну обљубио девојчицу у њеној кући, док је у суседној соби била њена мајка, с којом је монструм био у љубавној вези.

Радосав се сумњичи да је у септембру напао исту девојчицу док је чувала стоку, па ју је одвукао у оближњу шталу и тамо је силовао!

ЋУТАЛА И ТРПЕЛА

Језиво злостављање је узашло на видело тек недавно, кад је педагог у школи коју похађа несрећна девојчица посумњао да она дуже време трпи тортуру.

– Девојчица је после дужег разговара са педагогом признала да је у више наврата злостављана, након чега је обавештена полиција. Према сведочењу девојчице, најпре ју је у јуну напаствовао љубавник њене мајке Милојица И. Он јој је једном приликом у јуну изненада упао у собу, стргао јој гардеробу и силовао је.

ПОХОТНА НАСТАВНИЦА АНДРЕА: Муж ушао у кућу и ЗАТЕКАО ЈЕ У КРЕВЕТУ СА УЧЕНИКОМ ОД 15 ГОДИНА!

Pixabay

– Казала је да није имала снаге да му се одупре, а Милојица јој је запретио да ником не сме да каже шта јој је урадио јер ће је у супротном убити – прича извор „Информера“.

Девојчица је испричала и да ју је три месеца касније злостављао и комшија Радосав Р.

– Малолетница је испричала да јој је Радосав пришао док је чувала стоку. Он ју је изненада зграбио, одвукао у оближњу шталу и силовао је. Након иживљавања, извадио је нешто пара и дао је девојчици, мислећи ваљда да ће тако мало ублажити то што јој је урадио и да ће она ћутати о томе.

ТРАГЕДИЈА Аутобус пао у реку, најмање 30 погинулих

Pixabay

Према његовим речима, и злостављана девојчица и њена мајка су благо ометене у развоју и живеле су у тешкој беди, у трошној кући. Кад је девојчица коначно испричала шта је преживљавала, радници Центра за социјални рад су је изместили у хранитељску породицу.

ОТКРИВАМО ПРЕТЊЕ „ТОРЦИДЕ“ Хрвате хулигане чекају вешала!

Милојица и Радосав су након хапшења одведени на саслушање у шабачко Више тужилаштво, након чега им је судија за претходни поступак одредио притвор до 30 дана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Језиво: Ево шта се дешава са вама док спавате током операције

Оружана пљачка Поште у Звечану: Однето између 600 и 800 хиљада динара

ЈЕРЕМИЋ ЈЕ НЕНАДАМАШНИ ИДИОТ! НАТО Вук опет ИСПАО ГЛУП, и даље му се привиђа чишћење снега у Москви због Вучића!

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat