FB
Србија Хроника

ДЕТАЉИ МАФИЈАШКЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У НОВОМ САДУ: Марко Маркуш изрешетан са седам метака из шкорпиона

Марко Маркуш (29), један од новосадских жестоких момака и шурак Дарка Миличића, нападнут је рафалном паљбом, а смртоносни хитац био је онај који га је погодио у главу.
Место ликвидације, Фото: Курир

Марко Маркуш (29) из Новог Сада убијен је прексиноћ у сачекуши са седам метака испаљених из „шкорпиона“. Како незванично сазнајемо, након завршене обдукције утврђено је да је жестоки момак с новосадског асфалта и шурак кошаркаша Дарка Миличића у главу погођен смртоносним хицем који му је разнео мозак.

Остали меци завршили су у стомаку, врату, кичми, руци… Убица је из заседе испалио рафал, а седам метака било је кобно за Марка.
Марко Маркуш је у петак око 21.30 изашао из спортског центра у близини хотела „Сајам“, где је био на тренингу.

(ВИДЕО) ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ ПИЛОТА ЦИА: Куле близнакиње нису срушили авиони, у питању је нешто много језивије

Дебео досије Маркуша

– Осуђен је 2006. због напада на полицајца
– Оптужен за рањавање двојице младића 2006.
– Оптужен за рањавање Радета Ашћерића 2007.
– Осумњичен због покушаја убиства бизнисмена Миће Николића Сарме 2008.
– Наношење тешких повреда Александру Драгојловићу, који је преминуо 2008.
– Покушај убиства Слободана Милутиновића Снајперисте 2012.

MARKO SA SINOM U DIZNILENDU, FOTO: FB

Изашао из затвора

– Кренуо је према колима, „мерцедесу“ са америчким таблицама. Направио је можда 10-15 корака и кад је стигао до кола, изненада је засад непозната особа испалила рафал у Марка и побегла – каже извор Курира. Маркуш је неко ставио у приватна кола и пребацио до Ургентног центра.
– Након покушаја реанимације Маркушу није било спаса – сазнајемо у КЦ Војводине.

Лукашенко даје Србији још мигова и С-300?

Маркуш је убијен осам месеци након што је пуштен из затвора, где је служио казну од пет година због наношења тешких повреда Александру Драгојловићу (39) из Ваљева, који је касније преминуо. Марко је имао рочиште заказано за 28. новембар, а због наношења тешких повреда у обрачуну од пре три године, у локалу у Улици Лазе Телечког, који је завршен рањавањем Далибора Богдановића Боће. Тада је Маркуш из затвора дошао на одмор у Нови Сад, па је с рањеним Боћом и оцем Зораном био у том локалу, где је прво дошло до туче, а онда и до рањавања од стране осумњиченог Јована Кецмана.

Друг и с Пековићем

Маркушев отац Зоран био је шеф интервентне јединице, последње године у служби провео је као инспектор у одељењу за странце, а пензионисан је пре четири године. Често је довођен у везу са познатим спортистима, с којима је ступио у контакт преко кошаркаша Николе Пековића и Дарка Миличића. На његовом профилу могу се видети Ћазим Османи, Андрија Герић, Наташа Шавија, покојни Бата Буторовић. Иначе, Марко је ожењен и има сина. Он на друштвеним мрежама није крио да води луксузни живот, да путује по свету и да се проводи по ноћном клубовима и локалима.

DARKO MILIČIĆ I MARKO MARKUŠ, FOTO: FB

Зет кошаркаш га хвалио
ДАРКО МИЛИЧИЋ: МАРКО СЕ ПРОМЕНИО

Бивши кошаркаш Дарко Миличић оженио се Марковом рођеном сестром Зораном. Он је пре три године рекао да је Маркуш породични човек.
– Кад добије слободан викенд у затвору, све време је са супругом и сином, какво лудовање по кафићима. Тачно је да је Марко имао грехе у прошлости, али се променио и вратио на прави пут – рекао је је Миличић. Он се јуче није јављао новинарима Курира.

Маркуш је убијен на идентичан начин као Александар Станковић (29), звани Сале Мутави, вођа навијача Партизана, у октобру прошле године. На Станковића је пуцано кад се враћао с тренинга у Бачванској улици у Београду.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РЕЗЕРВНИ ПЛАН ПРИШТИНЕ: Ево како желе да ставе тачку на своју одвојеност од Србије, ово мора да се спречи!

Годишњица смрти Фидела Кастра

Ево како све остављате своје личне податке на интернету, а да нисте тога ни свесни

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat