Србија Хроника

ДЕТАЉИ ЈЕИВОГ УБИСТВА У ПАНЧЕВУ: Убио жену јер му је рекла да БЕБА НИЈЕ ЊЕГОВА!

Биљана Мијатовић из Панчева умрла је на лицу места када јој је невенчани супруг Синиша Радованчев (50) на њен 30. рођендан забио нож право у срце! Иако се мотиви овог злочина још не знају, сумња се да је убиству претходила свађа око новца и очинства. Припити Синиша у једном тренутку је изгубио сваку контролу и починио ужасан злочин, и то пред Биљанином 12-годишњом ћерком из првог брака!

Posted by Sinisa Radovancev on Sunday, 26 February 2017

Позвао полицију
– Они су славили Биљанин рођендан и обоје су прилично попили. У једном тренутку почела је расправа око новца. Да ли у бесу, желећи да га повреди, Биљана је рекла Синиши да ћерка коју су добили пре месец дана није његова. Он је тада потегао нож и убо је једном у груди, право у срце – каже извор Српског телеграфа близак истрази.

(ФОТО) МОНСТРУМ ИЗ ПАНЧЕВА УБИО СУПРУГУ НА ЊЕН РОЂЕНДАН: Биљана се породила пре 20 дана, била је прелепа, а он 20 година старији

Полицију је позвао сам Радованчев и сачекао их испред зграде у Савској улици број 10.

– Био је у бермудама када је полиција дошла и поприлично смирен. Када је већ био ухапшен, из стана су изашле и Биљанина ћерка из првог брака носећи у рукама своју једномесечну сестру – додаје наш саговорник.

МЛАДИЋ МОЖЕ КАЗНУ ДА ИЗДРЖАВА У ХАГУ, НА ВМА, У ШВЕДСКОЈ… Ово су могући сценарији за Раткову доживотну

Радованчев већ има историју насиља. Он је у тренутку злочина служио казну у кућном затвору и био је приморан да носи наногицу. Осуђен је након туче у којој је, како причају његови познаници, пребио неке људе из Банатског Карловца са којима је, наводно, у сукоб дошао због новца.

– Он је пореклом из Иланџе, села удаљеног 40 километара од Панчева. Биљана му је била трећа супруга, а из прва два брака има двоје деце. Он је важио за богатог и способног човека и наводно је обрађивао више хиљада хектара земље. Имао је неколико камиона и много пољопривредне механизације. Његов пад почео је када је напустио прву жену и сина. На крају је постао подстанар у Панчеву, а дуговао је и доста новца и због кредита које је узео – рекао нам је јуче један његов бивши комшија који је желео да остане анониман.

У свађи са сином
Радованчевог сина Срђана затекли смо у породичној кући у Илинџи, али он није могао да нам каже ништа у вези с трагедијом.

– Са оцем нисам био у добрим односима већ дуже време. Последњих месец дана се уопште нисмо чули и не знам шта се дешавало са њим. Ту жену нисам знао. Нисам био ни на рођењу сестре – рекао нам је он.

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ! ИСПОВЕСТ СРПСКОГ ОФИЦИРА: Ја сам оборио Ф-117, држава је сада лажирала извештај, тврде да је неко други срушио СТЕЛТА!

Радила као конобарица

Милован Мијатовић, отац убијене Биљане, јуче није био у стању да разговара ни са ким. По речима једне рођаке, њему је Хитна помоћ морала да да ињекцију са лековима за смирење. Биљанину ћерку из првог брака, која је била у стану када се догодио злочин, преузела је бака по оцу. Биљана је иначе радила као конобарица, а тако је и упознала Синишу. Пре неколико година умрла јој је мајка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Пукао ми филм: Ево зшто сам развио српску заставу у Хагу

Русија: Пресуда Младићу наставак антисрпског тумачења рата у Југославији

ЛУКАВИ ТАКТИЧАР: Ово су изјаве Владимира Путина које терају „противнике“ да се замисле

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
30°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat