Facebook
Друштво Србија

Декан Правног факултета у Новом Саду правоснажно ослобођен

Апелациони суд у Новом Саду усвојио је жалбу декана Правног факуктета Бранислава Ристивојевића и у потпуности преиначио пресуду Вишег суда, по којој је он у мају првостепено осуђен због дискриминације жена и припадника ЛГБТ популације, а по тужби поверенице за равноправност.

ВЕКОВИМА СТАРО ВЕРОВАЊЕ Почињу ВУЧЈИ ДАНИ, придржавајте се ових обичаја да вас не стигне зла судбина!

Како наводе у новосадском Вишем суду, Апелациони суд је одлучио да Бранислав Ристивојевић ставовима изнетим у тексту „Насиље у породици и насиље над породицом“, објављеном на сајту Нова српска политичка мисао, није дискриминисао жене и припаднике ЛГБТ популације, већ да је изнео вредносни суд на који има право у складу са слободом изражавања.

(ВИДЕО) Јункер МРТАВ ПИЈАН дошао на конференцију у распарним ципелама, водили га као дете! Хит реакција Макрона када га је видео да се тетура

Повереница за равноправност покренула је парнични поступак против Ристивојевића због наведеног текста, јер је то, како је раније навела, стратешки битан случај за јавност.

ХАПШЕЊА У 11 ГРАДОВА СРБИЈЕ! Пало 20 особа, оштетили буџет за милион евра! Мито, фалсификовање…Ово су злодела због којих су приведени!

„Ово је био један од тих случајева јер смо сматрали да се ради о дискриминацији посебно рањивих група, жена и ЛГБТ заједнице, дакле вишеструкој дискриминацији и да је потенцијални дискриминатор врло важан друштвени чинилац, с обзиром на то да се ради о професору Правног факултета“, навела је раније Бранкица Јанковић.

ЈОВАНОВ: ДС и Ђилас водили Србију право у понор

Бранислав Ристивојевић изабран је за декана Правног факултета у мају, а на дужност је ступио 1. октобра ове године.

(ВИДЕО) „ПОЛАКО, ЈЕ*ЕМ ТИ… МРШ, ИЗЛАЗИ!“ Црногорац инструктор вожње побеснео на кандидата! Регион подељен, неки га осуђују, неки се убијају од смеха

(ВИДЕО) ЛЕГЕНДАРНИ ГЕНЕРАЛ ДЕЛИЋ: 5. ОКТОБРА НАРЕДИО САМ: КО СКОЧИ НА СРПСКИ ТЕНК ДА ГА ЛИКВИДИРАЈУ, Легију смо чекали са шест прага…

БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА: Незапосленима 180.000 динара од државе!

ХРКАЛОВИЋ И ПОПОВИЋ ИВКОВИЋ У ДУБАИЈУ! МУП Србије изложио аргументе ПРОТИВ такозваног ,,Косова“ у Интерполу

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕКСПЛОЗИЈЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ Избио пожар у блоковима, ватрогасци на лицу места!

ЂОКОВИЋ СУРОВ И ПРЕМА ЧИЛИЋУ: Новак објаснио одакле црпи мотивацију и каквог Андерсона очекује у полуфиналу

(ВИДЕО) ПРЕЖИВЕЛИ СУ ПОЖАРЕ, САДА ИХ ЧЕКА НОВА ОПАСНОСТ: Становницима Калифорније прети ТИХА СМРТ

СТРАВИЧНО СВЕДОЧЕЊЕ СЕСТРЕ УБИЈЕНОГ ИНВАЛИДА Љубавник ми је претукао брата, па га је живог запалио у дрвеном кориту! Његове језиве речи памтиће док је жива!

ВЕКОВИМА СТАРО ВЕРОВАЊЕ Почињу ВУЧЈИ ДАНИ, придржавајте се ових обичаја да вас не стигне зла судбина!

СТЕФАНОВИЋ УПОЗОРАВА! Овог датума Приштина проглашава „војску Косова“

ДАРКО ЛАЗИЋ ПОСТАВИО КАМЕРЕ И ГЛЕДАО КАКО ГА АНА СЕВИЋ ВАРА: Ево где је певач поставио ТАЈНЕ БУБИЦЕ па сазнао шта му жена ради иза леђа и СА КИМ ИМА СЕКС!

Извор: N1

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
1°
15°
Fri
18°
Sat
21°
Sun
18°
Mon