Европа Свет

ДЕГЕНЕРИЗАМ ЛИБЕРАЛНОГ ЗАПАДА: ,,Мама је тата, тата је мама, а дете не зна ког је пола“

Трансвестити Луиза и Ники Дравен из Миделсброуга у Енглеској покушавају да формирају прву британску ,,родно-флуидну" породицу тако што васпитавају свог четворогодишњег сина Стар Клауда ,,да се не уживљава превише у то да је дечак".

Старова ,,мама“ је Луиза, која је рођена као мушкарац, али се хормонском терапијом спрема за промену пола. ,,Отац“ је Ники, самодекларисани тзв. ,,пансексуалац“, која је рођена као жена али се неким данима понаша и облачи као мушкарац, а другим као жена.

Ники, која има 30 година, каже да се у њиховој породици ,,нико не уживљава превише у пол који смо добили рођењем“ и додаје: ,,Не желимо ни да наше дете буде ограничено тиме. Ми смо само обична породица која се понаша како жели.“

Тако се мали Стар нашао у условима у којим га две ментално оболеле особе васпитавају тако да не зна шта је. Либерални кругови на Западу то називају ,,родном неутралношћу“, а у пракси изгледа тако што родитељи забрањују Стару да се идентификује као ,,дечак“, него га уче да је он просто ,,особа“. Храбре га да лакира нокте, шминка се, носи мушку или женску одећу и игра се са луткама.

Овог септембра ће поћи у предшколску установу у којој ће носити униформу за дечаке, али са розе чарапама и прслуком које су му родитељи наметнули. Ники чак поносно каже да је Старова омиљена боја розе и да он са задовољством носи хулахопке. ,,Никад му не говоримо да је дечак“, истиче Ники.

Иако је британско друшто одавно потонуло у мрачне дубине либералне декаденције у којим су појмови попут ,,јавног морала“ и ,,нормалног понашања“ одавно заборављени, поједини делови британске јавности коментаришу да ово представља злостављање детета, као и да његови родитељи пројектују своје психичке проблеме на њега и ускраћују му право на поседовање свог идентитета.

Новинар британског листа ,,Мирор“ је у својој репортажи о овој породици навео да је Стар када га је питао да ли је дечак или девојчица одмах одговорио ,,дечак“, али је променио свој одговор када га је Ники претеће упитала: ,,А да ниси једноставно само особа?“

Ники се чак пожалила како друштво ,,негативно утиче“ на њиховог сина, па је тако једног дана дошао кући након играња са вршњацима и рекао ,,не могу више да се играм са луткама, оне су за девојчице“. Родитеље је то погодило па су га изгрдили и убедили га да свако може да се игра са луткама.

Ники и Луиз су се упознали на паради хомосексуалаца 2011. године, а кажу да су се венчали у ,,паганској церемонији“. Њихова одлука да дете васпитавају без сексуалног идентитета је плод тренда тзв. ,,џендеризма“ (од енглеског ,,gender“ – род). Ова идеологија, коју на Западу форсирају углавном ЛГБТ активисти и феминисткиње представљајући је као ,,родне студије“, је утемељена на тврдњи да човеков сексуални идентитет нема везе са његовим полом, односно гениталијама које има, већ ,,родом“, тј. његовим психичким односом према својој сексуалности. То у ствари значи да су они склони да објективне показатеље нечије сексуалности игноришу и на њихово место као мерило стављају субјективни критеријум. На тај начин заговорници ,,џендеризма“ у ствари представљају ментално обољење као питање идентитета и покушавају да тако разоре традиционалну и основну људску поделу на мушки и женски пол.

Четворогодишњи Стар Клауд је једна од све већег броја недужних жртава ове болесне идеологије која настоји да уништи основна мерила људског идентитета. Хомосексуални парови и парови ментално болесних особа које се идентификују као ,,трансродне“ све чешће васпитавају своју децу да негирају свој пол, што доводи до озбиљних психичких поремећаја деце, па чак и до самоубистава. Најужасније од свега је што овакви парови све чешће убеђују своју малолетну децу која немају изграђен сексуални идентитет да су им потребне операције промене пола, што доводи до трајног сакаћења деце. Либерални медији овакве примере злостављања деце славе као допринос ,,разноликости“, али заташкавају психичку патњу кроз коју таква деца пролазе.

Извор: Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИПТАРИ МАЛТРЕТИРАЈУ СРПСКЕ МОНАХИЊЕ у Пећкој патријаршији тако што им намерно искључују воду

САД ће шпијунирати Србију под параваном ,,борбе против корупције“

(ВИДЕО) ГЛАС СРПСТВА ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ: величанствени концерт за српско КОСОВО

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri