Регион

Дедови им се у гробу преврћу! Ђетићи направили скандалозан списак: Ови Срби су непожељни у Црној Гори

Последњих неколико недеља у јавности и медијима спекулисало се о наводном "списку непожељних особа" из Србије којима се забрањује улаз у Црну Гору због изјава којима се, како се писало, негира постојање црногорске државности и црногорски државно правни идентитет.

ПУТИН УПОЗОРАВА: Поделе међу православним верницима имаће озбиљне последице

Како сазнаје информативни портал ИН4С из Подгорице, црногорске власти ипак су донеле одлуку о забрани уласка на територију Црне Горе за више особа међу којима су и академик Матија Бећковић, историчари Чедомир Антић и Александар Раковић, као и професор Правног факултета из Косовске Митровице Дејан Мировић.

На листи интелектуалци
Овај портал већ је раније писао да црногорска власт спрема листу непожељних српских интелектуалаца којима се ускраћује боравак у Црној Гори.

Потпуно демолирана кућа породице Петровић код Призрена

Иако се и о томе спекулисало, ИН4С сазнаје да на листи непожељних особа, за сада, нема српског патријарха Иринеја.

Постојање листе негирао је недавно и премијер Црне Горе Душко Марковић, али није искључио могућност да се списак, ипак, направи.

ПРВЕ РЕЧИ ДАРКА ЛАЗИЋА ПОСЛЕ КОМЕ: Потресна сцена у КБЦ Земун, тражио је да види прво њу! ЛЕКАРИ ПРОВЕРАВАЈУ ОШТЕЋЕЊЕ МОЗГА

– Када буде било потребе за тим, када буду постојали оправдани разлози да такву листу конструишемо, таква листа неће бити скривана од јавности. Осим оних особа које су у криминалном миљеу и које нису добродошле овде, друге листе нема – казао је тада Марковић.

ЛАЗИЋЕВ ЛЕКАР ОТКРИО: То су све дезинформације, Дарко не може да прича!

Тачи и Харадинај добродошли!
Према гледиштима овог црногорског портала, индикативно је да Црна Гора, како се додаје, саставља „црну листу“ непожељних Срба, док се „широких руку дочекују бројни криминалци и ратни злочинци – Тачи, Харадинај, Весељи и Чеку“.

ПАЛА ОРГАНИЗОВАНА КРИМИНАЛНА ГРУПА У БЕОГРАДУ: Долазили до празних станова преминулих особа, па их продавали! ФАЛСИФИКОВАЛИ И ДОКУМЕНТА

– Сви они имају хипотеку ратних злочина над Србима, али и Црногорцима на Косову и Метохији – закључује се у тексту.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПЕЦАРОША У ВОДУ ПОВУКАО ОГРОМАН УЛОВ: Није испуштао штап из руку, а онда је на површину испливало право чудовиште

СТЕФАНОВИЋ: Весељи означио Вучића за мету!

НА ПЕШТЕРУ ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ВОЈНУ ВЕЖБУ „ВЕК ПОБЕДНИКА 1918-2018“: Обележавање 100. годишњице завршетка Првог светског рата

ЛУКАШЕНКО: Белорусија и Русија даће адекватан одговор на америчку базу у Пољској

Заштита из космоса: Ево колико кинеских сателита чува Србију из свемира!

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
30°
Thu
31°
Fri
30°
Sat
32°
Sun