Privatna arhiva/kurir.rs
Србија Хроника

ДЕДА И БАБА ПРОГРАМЕРА УБИЦЕ ЈОШ НЕ ЗНАЈУ О МАСАКРУ У РУЗВЕЛТОВОЈ: Небојша је био геније у школи, али…Комшије из Врања откриле с ким се једино виђао!

ВРАЊЕ - Програмер Небојша Стојиљковић (31) који је у понедељак упао с пиштољем у фирму „Привредни саветник за информационе технологије“ у Рузвелтовој улици у Београду, и убио колегу Бранка Кањевца (31), тешко ранио Марка Филиповића (36), док се Игор Р. спасао скочивши кроз прозор, подлегао је данас повредама, а био је родом из Врања.

ЂИНЂИЂЕВ КУМ ПРОГОВОРИО И СВЕ ОТКРИО: „Ђинђић нас је водио у лоповлук! Ево ко је из ДОС-а највише крао!“

Родитељи Новица и Фиданка годинама раде у Словенији. У врањском насељу Рудина на крају Кајмакчаланске улице у истом дворишту у две куће живе Небојшина баба по оцу и родитељи Небојшине мајке Фиданке.

ЖЕСТОКО СЕ ЗАКУВАЛО КОД РАДИКАЛА: Претучену шешељевку избацили из странке?

Комшије причају да су отац Новица и мајка Фиданка већ осам година ван Врања да долазе једном годишње из Словеније и да се не задржавају дуго у Врању.

(ФОТО) Извадила је себи очи голим рукама под утицајем дроге „јер јој то тражио Бог“: Сада је слепа, али каже да јој је живот лепши

Деда и бабе програмера Небојша Стојиљковић (31) не знају још шта је урадио њихов унук, а комшије наводе да су људи срчани болесници.

“Јао Боже они ништа не знају. Болесни и стари људи кад чују шта се десило. Зашто је то урадио? И да су чули на телевизији шта се десило тешко да би поверовали да је то урадио њихов унук То је немогуће ја га скоро нисам видела можда десет година уназад. Био је красно дете и он и сестра. У Београду су студирали. Небојша је завршио тежак факултет све десетке је имао. Његови родитељи су причали када дођу из Словеније да је Небојша био изузетан студент да је испите полагао као од шале добијао високе оцене и да за њега није било проблема. Све је ноћу учио. Сестра Јелена је пропутовала свет као најбољи ђак, то су изузетна деца и ђаци”, причају комшије.

ОГЛАСИО СЕ СТУДЕНТ О КОМЕ БРУЈИ СРБИЈА! Био сам роб доктора из Шведске! ЕВО КАКО ЈЕ ОБЈАСНИО ФОТКЕ ИЗ МОНТЕ КАРЛА, ИТАЛИЈЕ И ШПАНИЈЕ!

Комшије наводе да су родитељи младића који је након отказа у фирми одлучио да се крваво освети шефу и колегама, а онда пресудио себи, пристојни људи.

ПРЕСУДИО МУ МЕТАК У ЧЕЛО! Нови детаљи смрти убице из Рузвелтове!

“Не можемо ништа лоше да кажемо за њих. Долазе углавном лети. Деца су им у Београду оду код њих, па на летовање. Фиданка је дуго радила у познатој врањској фирми пре него што су отишли у Словенију. Имају Небојшу и старију ћерку Јелену која је удата, живи у Београду и ради на факултету. Небојша је био миран и повучен као дете слабо се јављао комшијама. Био је везан за сестру заједно су одлазили у школу и враћали се. Они су свуда заједно ишли.

ЦРНА МАГИЈА МИ УНИШТИЛА ПОРОДИЦУ! Лалатовић: Брат је лежао у мртвачници прекривен чаршавом, а сад је жив захваљујући баби која нам је указала да су бачене чини!

Прво је Јелена отишла да студира, а онда и Небојша”, наводи комшиница која се са Небојшином бабом по оцу виђа у продавници. Како се сазнаје Небојша ни у основној ни у средњој школи није имао много другова, највише се дружио са сестром. Носио је тамну гардеробу био је “даркер”.

“Није друговао са децом из улице. Са десет петнаест година возили смо заједно бицикл, то је оно чега се сећам. Док је студирао слабо је долазио у Врање. И кад дође није излазио из куће. Добри су студент били и он и сестра”, причају Небојшини вршњаци из комшилука.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дављење, ударање главом о зид, уништавање снимака: Мрачна биографија нове директорке ЦИА

ОГЛАСИО СЕ ДОКТОР ИЗ ШВЕДСКЕ КОЈИ ЈЕ ФИНАНСИРАО СТУДЕНТА МИЛАНА: Тражио сам од банке изводе да докажем колико смо му новца слали!

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ВАШИНГТОНУ: Трамп сменио Рекса Тилерсона! На његово место долази…

ШЕШЕЉ: Америка доноси ултиматум о Косову – ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ЈЕ САВЕЗ СА РУСИЈОМ!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri