Србија Хроника

ДЕЧАКА ВЕЗАЛИ ЗА КОШ, ТУКЛИ ГА И ШУТИРАЛИ ПОЛА САТА: Незабележено вршњачко насиље у Батајници!

Четрнаестогодишњег дечека С.Т. су на часу физичког ученици из разреда везали завојима за кош, поливали црвеном бојом, шутирали и тукли на само сто метара од наставнице, која није реаговала, тврди за Курир Марија Т., мајка овог ученика седмог разреда ОШ "Бранко Радичевић" у Батајници.

(ИНТЕРВЈУ) СНАЈПЕРИСТА ДЕЈАН БЕРИЋ: Три године се спремамо за њихов напад, нацисте треба уништити зарад мира у Украјини

Ова узнемирена жена истиче да је њен син јединац већ дуже време жртва вршњачког насиља, да већ неколико година трпи разне тортуре од групе дечака, али је у петак, након овог последњег у низу инцидента, ситуација кулминирала.

– Не знам како су уопште дошли до те боје и тих завоја. Прво су га оборили на под, да би га потом везали за конструкцију коша и малтретирали пола сата на том сунцу и 35 степени. Поливали су га том црвеном бојом, вређали, шутирали, тукли. Моје дете болује од дечје мигрене, а био је тако чврсто везан да му је црвенило трајало неколико дана. Сто метара од њих налазила се наставница, која је била окренута леђима и ништа није приметила јер се бавила девојчицама – тврди Марија Т.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

(ВИДЕО) ЦЕЦИН СИН БИЈЕ РЕДОМ: Вељко Ражнатовић разбио хрватског боксера у Републици Српској

Према њеним речима, одвезали су га тек када су завршили са иживљавањем. Након што јој се син вратио из школе, одвела га је код лекара и случај пријавила полицији.
– Нико му није помогао! Полиција је рекла да ће контактирати с нама у току ове недеље, а ја ћу данас ићи у школу да испричам све што имам. Када сам га видела, изгледао је као да се вратио с фронта. То је психичка тортура. Дете има трауме, не може да спава, трза се и боји… – прича Марија, која намерава да сина води код психолога.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Школу треба да буде срамота! Бојим се да пошаљем сина на наставу да га неко малтретира и да, не дај боже, он дигне руку на себе, као што су то већ чинила деца која су годинама трпела брутално вршњачко насиље – истиче ова мајка и додаје:

(ВИДЕО) У ПОРЕЂЕЊУ СА КИМОВИМ – Трампово обезбеђење изгледа СМЕШНО!

– Мом детету је чак један од вршњака послао поруку „Што лажеш, ми смо те само благо шутирали.“ Благо шутирали?! Ваде се да су га држали везаног три минута, док је лекар рекао да је био везан сигурно дуже од 20 минута. Ово ме је дотукло, недавно сам остала и без посла, самохрана сам мајка, мени је син све и борићу се за њега – закључује Марија.

Директорка ОШ „Бранко Радичевић“ Љиљана Мијић није одговарала на позиве Курира.

Учестали инциденти
Тукли га више пута

Марија Т. наводи да је малтретирање њеног сина почело пре неку годину, а да је један дечак избачен из школе:

Ердоган: На прагу рат крста и полумесеца
– Пре годину дана имали смо сличну ситуацију, исто на часу физичког. Један дечак је тукао моје дете у свлачионици, скакао му по глави и леђима, а иста ситуација се поновила и пре два месеца. Мој отац је одмах отишао у школу, пријавили смо све полицији, одакле су рекли да не могу да ураде ништа јер то дете тада није имало 14 година. Завршено је тако што су га избацили из школе, али је после само месец дана тај дечак опет ушетао у школу на час. Како је то могуће, питам се!

Нижу скандале
Пуштали деци филм о абортусу

ОШ „Бранко Радичевић“ позната је јавности због неколико скандала. Поједини родитељи 2013. нису пуштали децу у школу због агресивности једног ученика. Проблеми нису престали ни када су се деца вратила у клупе. Поред тога, пре мање од месец дана, као што је Курир већ писао, ученицима седмог разреда у свечаној сали репрезентована су три типа абортуса. Према речима родитеља, деца су била принуђена да гледају језиве фотографије и видео-снимке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРЕКИД СЈАЈНЕ СЕРИЈЕ: Србија поражена од Француске у Лиги нација

Харадинај: Косовска војска има подршку Срба, формирање 2018.

(ФОТО) НАЈВЕЋА СРПСКА КРИМИ ТАЈНА: Сви нарко кланови беже из Србије у ове земље – А РАЗЛОГ ЈЕ ЈЕДНОСТАВАН

Иѕвор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon