Youtube
Србија Хроника

Дечака (8) ударила струја док се сликао поред новогодишње расвете у Лесковцу: Без свести хитно превезен у болницу

Да ли је могуће да нико није знао да су ти новогодишњи украси опасни по живот? - пита мајка повређеног дечака.

СТАРИНА МИЛОМИР (82) И ЊЕГОВА ГВОЗДЕНКА ИЗ КЊАЖЕВЦА ЗГРАНУЛИ СРБИЈУ: Селе се у пећину због немаштине, а и зато што тамо нема рачуна?!

Осмогодишњег дечака ударила је струја у светлећем новогодишњем иглоу у центру Лесковца, синоћ око 20 часова, након чега се онесвестио и хитно је превежен у лесковачку Општу болницу.

Дете је задобило улазне и излазне ране испод увета и на врату и опекотине на десној руци и на бутини десне ноге, и како је потврђено Југмедии, тренутно је збринуто на Одељењу педијатрије, док се родитељи спремају да туже град због неадекватно постављених новогодишњих украса.

– Доктори кажу да је имао огромну срећу што је остао жив. Ни најгорем непријатељу не желим да се овако нешто деси и проживљава оно што смо ми преживели у том тренутку. За ово неко мора да одговара!

– Да ли је могуће да нико није знао да су ти новогодишњи украси опасни по живот? Па на том месту се слика гомила деце. Неко је заиста могао да погине. Зар није могла да стоји барем табла упозорења, намењена родитељима да не пуштају своју децу близу самих украса? – пита мајка повређеног дечака.

Од ноћас, ови украси у центру Лесковца су искључени и више не светле.

ТВРДИО ЈЕ ДА СРБИ НИСУ ПОЧИНИЛИ ГЕНОЦИД У СРЕБРЕНИЦИ! Шеих Имран: Обожавање НАТО на Косову, у БиХ и Македонији од стране муслимана супротно је Курану!

У градском јавном предузећу „Урбанизам и изградња“, које је задужено за одржавање новогодишње расвете, кажу да су из безбедносних разлога сва повезивања фигура на напајање електричном енергијом урађена у складу са правилима струке и упутству произвођача.

– Како се не би понављале овакве ситуације и догађај попут оног испред Лесковачког културног центра од само пре пар дана, молимо родитеље да не дозволе улазак деце унутар фигура, као и контакт са постављеним фигурама, јер се ради о декоративном новогодишњем осветљењу, а не о реквизитима за игру деце – каже директор „Урбанизма и изградње“ Миленко Миленковић.

У централном парку у Лесковцу урађена је монтажа четири фигуре са 3Д светлећим мотивима. Три фигуре биле су на истом месту и претходне године, док је једна фигура, такозвана кућица, постављена ове године.

Убиство у „Нани“ по угледу на „лоша стара времена“: Ликвидацијом чувеног Лакија у истом клубу промењена је историја српског криминала

– Фигуре су намењене за употребу у свим временским условима – тврде у ЈП „Урбанизам и изградња“ Лесковац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Сценариста открио ТАЈНУ НОВЕ СЕЗОНЕ СЕРИЈЕ УБИЦЕ МОГ ОЦА: Многе ћемо убити, Вук више неће бити онај стари, а Јелисавета..

НОЖЕМ ИСКАСАПИО ЖЕНУ, ПА СЕО У АУТО И ЗАКУЦАО СЕ У КАМИОН: Рођаци на Фејсбуку сазнали да је Јелену убио муж

На исти дан када је заказана свадба принца Харија и глумице, догодио се језив злочин у краљевској породици: Краљ је својој жени одрубио главу!

(ФОТО) ВУЧИЋ СТИГАО У МОСКВУ! Сутра важан састанак са Путином!

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
26°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
32°
Sun