pixabay.com
Србија Хроника

ДЕЦА ТЕРОРИШУ ШАБАЦ! Четворица малолетника пљачкају све редом – НИКО ИМ НИШТА НЕ МОЖЕ!

Шабачки трговци очајни су и немоћни пред необичном бандом на чијој су мети из дана у дан. Четворица малолетника, познати као браћа разбојници, краду све што им дође под руке, а руке су везане чак и надлежнима.

Како сведоче продавци, дечаци стари између седам и 14 година, ничим не наговештавајући своје намере, недавно су из једне радње у Шапцу украли три мобилна телефона. У радњу су чини се дошли са разрађеном тактиком – док је пажња раднице усмерена на муштерије, двојица прилазе пулту и пажљиво разгледају. Њихов најстарији брат гледа телефоне на суседној полици.

Гаф Могеринијеве: На сајту признала ,,државу“ Косово

У тренутку када се радница удаљава, двојица браће истовремено узимају по један телефон испод пулта.

– Када сам се ја удаљила да услужим муштерије, они су узели прве телефоне у реду који су били ту. Један човек је истрчао, али други је остао у радњи. Међутим, касније сам на камери видела да код њега нису ни били телефони. Ја сам потрчала, али сам схватила да су ми унутра остале муштерије. Уосталом, знам да њих закон штити па нисам смела ни да га задржим присилно у радњи нити да га претресем – прича очајна и бесна радница.

(ВИДЕО) ОГРОМАН ПОЖАР у Црној Гори, ватрогасци на терену, ове ноћи неће бити спавања!

Све су забележиле и наџорне камере – на снимку се види да један од дечака оба телефона ставља испод мајице и излази напоље, док његов брат остаје у радњи и наставља да гледа телефоне као да се ништа није догодило. Када су вратили снимак камере, видели су да су они долазили и раније да извиде терен.

– На снимку се види да су долазили више пута. Приликом једног њиховог доласка нама је нестао телефон, али ми смо мислили да се негде изгубио. Међутим, после ове крађе све нам је кристално јасно – прича радница.

„БИО САМ ЂАВО“ Арканов интервју у коме је све признао: Јесам, шамарао сам војнике, рекао сам им „У БОРБИ УБИЈТЕ СВАКОГА“

Оштећени су успели да пронађу оца, који је, како се наводи, бивши полицајац. Међутим, испоставило се да се он не стара о њима више.

– Када смо га позвали, он је рекао да је Центру за социјални рад дао изјаву и да он нема ништа са њима. Пријавили смо полицији и чекамо шта ће они урадити – прича радница.

ШОК! ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ О ДЕРБИЈУ УЖИВО У ПРОГРАМУ: Бата Мирковић ме је звао дан после утакмице! Ево шта му је поручио тренер Партизана!

Овај случај је компликован зато што је реч о малолетницима. У таквим ситуацијама први корак је саветодавно деловање Центра за социјални рад.

ИЗМИШЉЕНА ИЗЈАВА ДОВЕЛА ДО ОПШТЕГ ХАОСА: Лажни Колина завадио вечите ривале!

– Ради се о веома осетљивој популацији која није кривично одговорна. Уколико имамо сазнања да су деца млађа од 14 година извршиоци кривичних дела или су формираног асоцијалног понашања, саветодавним радом покушавамо да оснажимо породицу. Уколико тај метод не да резултате, орган старатељства може да изрекне корективни наџор родитељима, покретање поступка лишавања родитељских права и подношење кривичних пријава против родитеља основном јавном тужилаштву – каже Весна Брајић из Центра за социјални рад у Шапцу.

СВИ СУ УМРЛИ У ТОЈ КУЋИ! Зло се вратило у Кајтасово, МАЛА МИЛИЦА ЖИВЕЛА НА УКЛЕТОМ ИМАЊУ?!

ПУЦЊАВА НА СМЕДЕРЕВСКОМ ПУТУ! Испалио више хитаца из возила у покрету, ранио мушкарца и побегао!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАВРШНА РЕЧ НА СУЂЕЊУ ДАРКУ ШАРИЋУ: Био је организатор шверца, али није пипнуо кокаин!

СПРЕЧЕН МАСАКР У ХОЛАНДИЈИ: Ухапшено седморо џихадиста, планирали терористички напад!

Ватрено крштење: Америка први пут употребила Ф-35 у борби

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
30°
Thu
31°
Fri
30°
Sat
32°
Sun