Rojters
Свет

ДЕЦА РОБОВИ РАДЕ НА ФАРМАМА КАНАБИСА! Ужас у британској престоници

Експерти страхују да велики број деце робова раде на фармама канабиса у Лондону, након што су објављени најновији подаци о растућем броју тих фарми у британској престоници

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СУДАР У ЦРНОЈ ГОРИ! Српкиња тешко повређена!

Полиција је од 2016. пронашла 314 илегалних фарми канабиса у Лондону, показују најновији подаци које је објавио лист Лондон Ивнинг Стандард.

МУШКАРАЦ СЕ РАЗНЕО БОМБОМ?! Језиво самоубиство код Младеновца!

Експерти наводе да се деца доводе из Вијетнама и других земаља да раде на тим фармама, које су често лоциране у оквиру стамбених комплекса, као и да се обим овог проблема потцењује.

(ВИДЕО) СРБИЈА НАБАВЉА ПУМЕ! Један од најмоћниијх ХЕЛИКОПТЕРА НА СВЕТУ браниће наше небо!

– Потенцијално се на хиљаде деце и младих доводи путем трговине људима из Вијетнама и њих експлоатишу немилосрдне криминалне банде – каже портпарол организације Антислејвери Интернешенел, Јакуб Собик, преноси Ројтерс.

(ВИДЕО) Испливао снимак на ком Игуман САВА ЈАЊИЋ другује са шиптарским терористом Агимом Чекуом и његовим јастребовима из УЧК!

Више од 2.000 жртава трафикинга децом прослеђено је британским властима прошле године, а већина њих су коришћени за сексуалне услуге, као послуга или за принудни рад.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О МЛАДОЈ СРПКИЊИ САРИ ВИДАК ЗАТОЧЕНОЈ У ЦРНОЈ ГОРИ: Разговарао сам са министарком Кубуровић, Србија чини колико може!

На стотине деце се доводе и из земаља као што су Судан, Еритреја, Ирак и Авганистан, показују подаци британске владе.

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У ЗАЈЕЧАРУ Старицу везао завесом, брутално тукао, а потом силовао! Комшиница је нашла у локви крви!

МИЛОШ ЈЕ ПОГИНУО, А СНЕЖАНА ЈЕ 36 ДАНА У КОМИ: Нова одлука суда у случају Црногорке која је покосила веренике из Србије у Бечићима!

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ КОЈУ ЈЕ СИЛОВАО ДРУГ ЊЕНОГ СИНА А ОНДА ЗАПРОСИО: Рекао ми је Твој муж је силовао моју жену, сад ћу ја тебе!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ЗАДАВИЛА ЈЕ НАШУ ДЕЦУ, ПА САМ ЈЕ УБИО ИЗ ОСВЕТЕ! У језиве речи убице који се терети за смрт своје породице, и полиција сумња!

(ФОТО) Из прве руке: Како је седети у неуништивој руској машини

ШОК У ВОЈВОДИНИ: Украли покојника гробарима с лопате! Нећете веровати ко је то учинио и колико се закомпликовало!

(ВИДЕО) ИТАЛИЈАНСКА НАУТИЧАРКА БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАЛА ХРВАТЕ: Неће их опрати ни два Јадрана, она свима препоручује Грчку

ПРЉАВА ИГРА АМЕРИКАНАЦА Окупатори се спремају да заузму Газиводе, најзначајнију стратешку тачку Срба на Косову

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed