Prinstcreen
Србија Хроника

Дарко неће моћи да наплати осигурање од 65.000 евра јер је имао дрогу у крви?! Детаљи које нико није знао!

Лазић је могао да добије новац од осигурања, али када је стигао налаз из болнице, ситуација се знатно променила.

(ВИДЕО) ПРЕДСКАЗАЊЕ! ЦРВЕНА ЈУНИЦА, РИБЕ У МРТВОМ МОРУ, ЗМИЈА НА ЗИДУ ПЛАЧА! Сва 3 знака смака света су ту! Ево кад почиње!

НОВИ ДЕТАЉИ:

– Пронађене недозвољене супстанце
– Даркови родитељи од Ане тражили новац од кирије
– Лазић 11 месеци одбија да се разведе од Ане
– Дуговао 4.000 евра за здравствено осигурање

Фолкер Дарко Лазић успешно се опоравља након саобраћајне несреће коју је имао пре десет дана, а за то време његова, још законита, супруга Ана Севић преживљава праву драму. Наиме, у медијима су се појавиле спекулације да је Ана од осигуравајуће куће тражила исплату новца на рачун његовог удеса, који би узела за себе. Ипак, како за „Ало!“ тврди извор близак певачици, ситуација је потпуно другачија, а Ана је због целе ове приче изузетно потресена. Сада јој се пребацује и то што не проводи време поред Дарка у болници, већ излази с дечком и путује.

(ВИДЕО) ТРАМП СТИГАО У БЕОГРАД: 5.000 људи сачекало америчког председника на аеродрому! Одушевљени што је дошао!

– Дарко и Ана су се договорили да свако има свој живот и да због Лорене остану пријатељи. Ана је била уз Дарка у болници све време, али сада су тамо његови родитељи и девојка Марина, а она не жели да се меша у то и да ствара гужву – каже извор за „Ало!“ и открива позадину приче око новца за осигурање.

– Ана је пре неколико година уплатила животно осигурање за себе, Дарка и Лорену. Када су из осигуравајуће куће чули шта се десило Дарку, они су контактирали с њом и позвали је на састанак. С обзиром на то да су добили извештај лекара, где је констатовано да му је у крви пронађено 1,39 промила алкохола, те да су поред тога пронађене и недозвољене супстанце, они су јој рекли да новац не може бити исплаћен. Сума коју је Лазић могао да добије била је око 65.000 евра – каже за „Ало!“ извор близак некадашњем пару.

Како сазнајемо, с Аном је контактирала Бранка, Даркова мајка, и питала је шта се дешава с новцем од осигурања.

МАТИЋ НИЈЕ ОДАО ПОЧАСТ ПОГИНУЛИМ ЕНГЛЕСКИМ ВОЈНИЦИМА: Медији спекулишу да је Србин одбио да носи цвет на дресу због НАТО бомбардовања 1999. године!

– Ана јој је тада испричала да су је звали из осигуравајуће куће и да су јој рекли да због алкохола и недозвољених супстанци, који су му пронађени у крви, новац не може бити исплаћен, јер осигурање то не покрива. Но, тада је Даркова мајка изговорила нешто што је Ану оставило у шоку. Она јој је испричала како је контактирала са станарком која живи у стану, који је Лазић добио од „Гранда“, и рекла јој да убудуће кирију не даје Ани, као што је било до сада, него да је шаље њима, јер им је тих 150 евра потребно, с обзиром на то да два пута дневно долазе из Брестача у Београд. Ана се сложила с овом њиховом одлуком, иако је нико није питао за мишљење, већ су на своју руку одрадили целу причу – каже извор за „Ало!“ и додаје да је ружно што се сада Ани приписује да је хтела да новац од осигурања узме за себе, а његови родитељи добро знају да Дарко не даје никакве паре за ћеркицу.

– Новац од кирије био је једини сигуран извор прихода које је Ана добијала од Дарка, с обзиром на то да он алиментацију уопште није плаћао – каже наш извор.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР! ЖИВА САХРАЊЕНА, 11 ДАНА ВРИШТАЛА И ЗАПОМАГАЛА ИЗ КОВЧЕГА: Када су рођаци отворили ГРОБ, њено тело било је топло!

С друге стране, прича да је Лазић био без здравствене књижице, испоставила се тачном.

– Дарку је „Гранд“ уплаћивао две године порезе и доприносе, а након тога, он је постао самостални уметник. То је било отприлике неке две године пре него што је почео да се забавља с Аном. Неколико година касније, она је сазнала да Дарко није у „Гранду“, иако је све време мислила да је и даље код њих, те је сама уплатила новац за здравствено који он дотад није уплаћивао. То је било 2015. и од тада Дарко више није уплаћивао новац за порезе и доприносе. Болнички трошкови су били огромни, а онда је његов кум уплатио 4.000 евра на рачун здравственог осигурања, које је Лазић дуговао, како би могао да се лечи бесплатно у КБЦ Земун – открива наш извор.

(ВИДЕО) ПУТИН УРУЧИО БИКОВИЋУ ДРЖАВНУ НАГРАДУ! Велико признање за нашег глумца

Дугује паре зеленашима

Већ неколико година се у домаћим медијима шушка да Дарко Лазић зеленашима дугује озбиљну суму. Према последњим информацијама, реч је о 400.000 евра.

Преко 50 саобраћајних прекршаја

Русија реаговала на изјаву генерала НАТО-а о могућем рату

Како „Ало!“ ексклузивно сазнаје од извора блиског полицији, Дарко Лазић, поред тога што већ шест година вози без дозволе, има преко 50 саобраћаних прекршаја за које никада није одговарао.

Дарко 11 месеци избегава развод

Како „Ало!“ сазнаје, Дарко Лазић и Ана Севић су и даље у браку упркос договору да се разведу. Наиме, фолкер већ 11 месеци избегава да потпише папире за развод брака. – Дарко је пристао на развод и рекао је да ће све регулисати правним путем, те дати жени и ћеркици Лорени све што им припада, али до тога није дошло. Он се већ 11 месеци није појавио на великом броју састанака с адвокатом који су били унапред заказани – открива извор за „Ало!“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Цвијановић: Настављам тамо гдје је стао Додик

Комшић оштро поручио Београду: Поштујте границу на Дрини, у супротном биће проблема

ЛАЗАНСКИ: Фетва је написана – ТЕРОРИСТА МАТИЈА БЕЋКОВИЋ ПРОТИВ НАТО, КАКО ТО ГОРДО ЗВУЧИ!

На војним вежбама НАТО-а рањена четворица војника

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun