Printscreen
Србија Хроника

ДАРКА ЛАЗИЋА ПОРЕД РОДИТЕЉА И АНЕ СЕВИЋ МОЖЕ ДА ВИДИ ЈОШ ЈЕДНА ОСОБА: Ево шта су лекари открили најближима

Дарка Лазића поред мајке Бранке, оца Драгана и још увек законите супруге Ане Севић, може посетити и млађи брат Драган као члан породице, али само на кратко, јер је певач и даље у критичном стању.

ДИРЉИВО: Стефан Стаменковски се опростио од професора Борислава Пелевића

Лазић је у језивој саобраћајној несрећи задобио тешке повреде главе, повреду кичме, прелом ребара, бутне и карличне кости, вишеструки прелом ноге, пробијену плућну марамицу, нагњечење плућног крила, као и хематом на левом бубрегу.

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ ТРЕНУТАК ХАПШЕЊА МАНИЈАКА ИЗ ТРАМВАЈА!

У четвртак 25. октобра оперисан је у КБЦ Земун и извађена му слезина због обилног крварења, а већ дан после се осећа боље, што су потврдили његови мама Бранка и брат Драган.

КОМШИЈЕ ОТКРИВАЈУ ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО СТРАВИЧНОМ НАПАДУ НА ДЕВОЈЧИЦУ: Манијак из трамваја причао са врапцима, нудио пролазницима доларе, па разлупао аутобуску станицу!

Један Дарков пријатељ изјавио је да су породица и пријатељи већ разговарали са лекарима ортопедије Бањици. Најближима певачу речено је да ће га примити по хитном поступку када се санирају повреде главе и певачево опште стање среди.

(ЈЕЗИВИ СНИМАК) СМРТ УЖИВО! Тинејџер намерно прегазио школског друга! КАДА ГА ЈЕ ВИДЕО, САМО ЈЕ ДОДАО ГАС!

„Кук и ногу ће му радити на Бањици, све је завршено, само да њему ово остало буде добро“, рекао је он, видно расположенији него претходног дана.

ЗЛОЧИНАЧКИ ПЛАН НЕОУСТАШКЕ ВЛАСТИ У ЗАГРЕБУ! Хрвати мигранте тајно пребацују у Србију! ПРЕ ТОГА ИХ ПРЕТУКУ И ОПЉАЧКАЈУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кршљанин: Србија треба да буде са Русијом у свету који се променио јер је и сама томе допринела

Следи расплет: Хоће ли Срби формирати блок у Босни и Херцеговини

(ВИДЕО) СРПКИЊА ЈЕ СНАЈПЕРИСТА КОЈИ ЛЕДИ КРВ УКРАЈИНЦИМА: Била је и монахиња и дилер, а ЊЕНО РАТНО ИМЕ ЈЕ БАГИРА!

(ВИДЕО) ТОТАЛНО ЛУДИЛО! Славни спортиста покушао ДА СЕ УБИЈЕ, возио 305 км на сат, ХТЕО ДА СЕ ЗАКУЦА У ЗИД, а онда је зачуо један глас…

СРПСКИ ГЛУМАЦ ВРАТИО СЕ НА СЕЛО И НИЈЕ ГА СРАМОТА ДА НОСИ ГУЊ И УЗГАЈА КОЗЕ: Желео сам да помогнем родитељима како би од поштеног СЕЉАЧКОГ РАДА могли да живе! САД ГА ЗНА ЦЕЛИ СВЕТ!

ПАО ТЕРОРИСТА КОЈИ ЈЕ СЛАО БОМБЕ ОБАМИ И ДЕ НИРУ: ФБИ ухапсио мушкарца због слања 12 пакета са експлозивним направама истакнутим личностима у САД!

Извор:  Blic/A.K.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon