Printscreen
Друштво Србија

ДАНАС БИ МОЈА БОЈАНА ИМАЛА 21 ГОДИНУ, НАТО БОМБЕ СУ МИ У СЕКУНДИ УЗЕЛЕ СВЕ: И бебу, и мужа, и кућу! Болна исповест мајке најмлађе жртве бомбардовања

И након 20 година, сваки дан кад сване, мисли ми прво оду на то вече, када сам због НАТО бомби у тренутку изгубила све... И бебу, и мужа, и кућу. Бомба је пала на нашу кућу и од детонације сам била скроз затрпана, а уста су ми била пуна крви. Мужа сам чула како ме дозива, али моју бебу више не...

Овако за Курир о најужаснијем тренутку у њеном животу сведочи Марија Тошовић (40), чији су једанаестомесечна ћерка Бојана и супруг Божин (29) погинули током НАТО агресије на СРЈ, када је пројектил погодио њихову кућу у Мердару 11. априла 1999. Њихова ћерка Бојана најмлађа је жртва злочиначког напада Алијансе.

ВУЧИЋ: ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ БЛИЖИ НЕГО ИКАД!

– Да нисам тада била трудна са мојом Анђелком, вероватно бих полудела – каже Марија дрхтавим гласом.

(ВИДЕО) ПОМИРЕЊЕ СА НАТО?! Председник Заветника: Срби НИКАДА не би прихватили извињење Алијансе! Чланству у НАТО противи се готово СВАКИ грађанин!

Била је у седмом месецу трудноће. Завила је своју бебу у ћебе и са супругом се спустила у подрум, када је око пола 11 сати увече, дан учи Ускрса, касетним бомбама почело бомбардовање околине Мердара.

(ФОТО, ВИДЕО) Ексклузивни интервју: Маринос Рицудис Грк који је одбио да ратује против Срба!

– Божин је узео Бојану у наручје, а ја сам чучнула поред њих када је „томахавк“ ударио у темељ наше куће. Све се обрушило на нас, била сам затрпана земљом, глава и лева рука су ми само биле слободне… Дима није било, свуда је био мрак. Чујем мужа како ме испод рушевина дозива и храбри, а Бојану нисам чула. Након тога стигли су мој отац и брат, који су рукама покушавали да нас извуку, док су бомбе падале целу ноћ – присећа се трагедије Марија и додаје да је као кроз сан чула гласове својих родитеља:

ВУК ДЛАКУ МЕЊА, АЛИ ЋУД НИКАДА: Јеремић опет пљувао по Србији!

– Нисам видела кад су га извукли, ни њега, ни Бојану. Мој отац је први видео да му је унука мртва, али је бебу завио у ћебе, рекао да је добро и изнео је. И сама сам била тешко повређена и тек ујутру сам сазнала да су сви погинули. Била сам тада трудна са ћерком и то ми је после много помогло, иначе бих вероватно данас била луда жена. Сећања боле изнова и изнова. Током обележавања годишњица пече најјаче. Данас би моја Бојана, најмлађа жртва НАТО бомбардовања, имала 21 годину.

ПОВЕРЉИВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ НАТО О СУКОБУ 1999: Албанија напала Србију – РАТОВАЛИ СУ ЗА ПРЕСТОНИЦУ СРПСКОГ ЦАРА! ДАН О КОМЕ СЕ НЕ ПРИЧА!

Иако је током обнове земље Марији и њеној ћерки саграђена кућа, каже да би све дала само да су њени живи и да се та кобна ноћ уочи Ускрса никада није десила.

Сузе
Ћерка ме пита како је имати оца

МАЈОР РАДОСАВЉЕВИЋ БОРИО СЕ СА 10 АВИОНА Ф-15, ПИЛОТ КУЛАЧАН избегао је све ракете и безбедно слетео… Наши мигови 29, у 20.15 полетели су у ВЕЧНОСТ! Ово су челични српски витезови који су Нато ЗЛИКОВЦИМА стали на пут над нашим небом!

Марија Тошовић данас живи са млађом ћерком Анђелком, која има 20 година, а рођена је у јуну 1999. и која јој је била утеха све ове године.

– Иако Анђелика никада није упознала ни оца, ни сестру, она о њима, али и о НАТО бомбардовању слуша од рођења, стално се помињу… Тешко је и њој, пита ме: „Какав је осећај имати оца?“ Сестру и оца зна само са слика, непреболна трагедија – закључује Марија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШТА СЕ ДЕСИЛО СА НАШИМ КАНАЛИМА, ГДЕ ЈЕ НЕСТАО РТС?! СББ променио позиције СВИХ ПРОГРАМА – РЕМ поднео КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ!

БЕЗОБЗИРНА ПРОВОКАЦИЈА У НОВОМ САДУ: Раширили албанску заставу на мосту, где је НАТО убио младог Олега Насова (29), прву жртву агресије!

УДАРНА ВЕСТ! НЕСТАЛА ТРОЈИЦА РУСКИХ ВОЈНИКА, УБИЈЕНИ У ЗАСЕДИ?! Путинови специјалци ОСВЕТИЛИ ПАЛЕ ДРУГОВЕ – ОДРЕД ТЕРОРИСТА ЛИКВИДИРАН!

Велики скуп СНС у Београду 19. априла

НЕМА ВИШЕ МОГ БАТЕ… Породица погинулог дечака (11) неутешна! Стигли резултати истраге, ево како је дошло до СТРАВИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ (ФОТО)

(Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
22°
Mon
17°
Tue
23°
Wed
25°
Thu