Извор: facebook.com
Политика Србија

Данас: Бели на локалу сарађује са СНС, а глуми опозицију

Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић Бели, готово да не присуствује седницама скупштине општине Младеновац, наводи неименовани извор листа ,,Данас”.

Осим тога, извор београдског листа, који наводи да је он ,,упућен у дешавања у општини Младеновац”, каже да Максимовић ,,не ради ништа за добробит грађана”.

Он даље наводи да Лука Максимовић ,,долази на сваку пету седницу и на њој се задржава евентуално пет минута”, као и да је он ,,тотално незаинтересован за реалне проблеме грађана“, те да нити једног тренутка није покушао да изађе из свог алтер ега.

,,Знајући како се понаша у Младеновачкој скупштини, забринуло ме је када сам сазнао да планира да се кандидује на предстојећим изборима у Београду. Он представља маскоту која нема појма ни о чему, нити је занимају реални проблеми грађана. Такође, људи ван Младеновца не знају да многи његови одборници отворено сарађују са СНС, а неки су чак и у најближим родбинским везама са људима из врха те партије“, истиче извор листа ,,Данас”.

Према његовим речима, одборничка група Луке Максимовића учествовала је у неуставном избору за чланове савета месних заједница у које су делегирали и своје људе, те да је због тога упућена жалба Уставном суду.

Према оцени извора листа ,,Данас”, одборничка група ,,Бели – Само јако тесно“ сарађује са СНС у Младеновцу, док у медијима пред грађанима Србије глуми бескомпромисну опозицију.

,,Њихова одборничка група, када би се појавила у скупштини, никада није наступила са хомогеним ставом, од 12 одборника, седморо гласа за неку тачку коју предложи владајућа коалиција, а петоро буде против. Услед такве ситуације, Белог је напустио Стеван Влајић, који је у ствари био мозак читаве екипе а који је у јавности наступао као портпарол њихове фиктивне странке Сарму пробо ниси“, навео је он.

Према информацијама извора београдског листа, након одласка Влајића, у фиктивној странци Луке Максимовића ,,настала је паника“, јер је бивши портпарол био онај који је осмислио наступ Белог Прелетачевића, писао му говоре и саопштења, те водио профиле на друштвеним мрежама.

Максимовић је пре неколико месеци у разговору за ,,Данас” најавио да ће на предстојећим изборима у престоници наступити самостално ,,јер су сви исти“.

На Твитеру је недавно означио лидере опозиционих странака и упитао ,,Око чега тачно не можете да се договорите, колеге?“

Извор: Данас

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дивље свиње допливале у Нови Сад и напале, потера у току

СИРИЈА: Владине оружане снаге се крећу ка Деир ез-Зору

Меркел: Турској није место у ЕУ, тражићу прекид преговора (ВИДЕО)

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
29°
Sat