ФБ
Србија Хроника

„ДАЛИ СМО ЈОЈ ПАРЕ ЗА ХРАНУ, А ОНА ЈЕ ВЕРОВАТНО КУПИЛА ХЕРОИН“ Милић Вукашиновић био са ћерком неколико сати пре трагедије

Маја Авдибеговић, ћерка Милића Вукашиновића, синоћ је пронађена мртва у стану у Сарајеву, а Сузана Вукашиновић, музичарева супруга, открива да су она и Милић били у Сарајеву са Мајом само неколико сати пре трагедије.

Жарко Лаушевић – највећи Антихрист међу Србима!

Како се наводи, Маја је највероватније извршила самоубиство тако што се, како се претпоставља и како показују први налази, предозирала великом количином дроге или лекова.

– Ми смо синоћ дошли из Сарајева. Били смо са њом читав дан, у 23 сата смо дошли назад у Београд, а она је у поноћ то урадила, сат времена је било разлике – кроз сузе прича Сузана за „Блиц“.

УБИЛА СЕ ЋЕРКА МИЛИЋА ВУКАШИНОВИЋА: Маја (35) се предозирала, нашла је другарица. Није јој било СПАСА

Она је испричала како је протекао јучерашњи дан који су провели са Мајом, као и да нису ни слутили да ће се догодити трагедија.

– Маја је јуче била скроз нормална, били смо читав дан с њом. Нормално је причала са нама, нормално смо се договорали, пошто је Мића имао једну заказану свирку сада 26. јула, и рекли смо јој да ћемо после свирке опет доћи. Ми смо јој јуче оставили новац, требало је да купи храну и да промени браву на вратима, она је вероватно отишла и за тај новац купила хероин. Ми то претпостављамо – каже Сузана и додаје:

МАЈУ (35) НАШЛИ МРТВУ У СТАНУ! Сузана: Милић Вукашиновић је ВАН СЕБЕ због смрти ћерке! ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА!

– Мени је било чудно што се она не јавља, јер нас је увек звала да пита да ли смо стигли. Онда јој је Мића послао неколико порука, али ни на једну није одговорила. Он ми је рекао: „Чудно ми је што се не јавља, а ја сам му рекла „Немој да се секираш, можда је заспала, чућемо се ујутру“ И ујутру нас је сачекало ово, као гром из ведра неба.

УЖАС: Овако је Дарко Костић ОД ДЕЦЕ ТРАЖИО СЕКС!

Милићева супруга открива да су она и музичар на све начине покушавали да спасу Мају из пакла дроге, као и да се нису одвајали од ње од када је претходног пута, 1. јуна, покушала да одузме себи живот.

(ВИДЕО) ГРК УЛОВИО ПИРОМАНА: Упалио је 3 ватре испред мене! Ево га опет, упалио је још једну!

– Милић јој је говорио да се мане дроге, ми смо с њом радили на томе. Били смо тамо од последње оне ситуације која је била, када је завршила на клиници. Све време смо били уз њу и пружали јој подршку. Били смо ту за њу, увек. Не само тада, него и свих ових осам година колико сам ја са Мићом. Били смо породица. Ја сам се малопре чула са Мајином мајком Вером, ми смо стално у контакту. Сви смо у шоку. Управо крећемо за Сарајево – прича Сузана и додаје:

– Мајини синови су тренутно на одмору, најбитније је сада да њих заштитимо.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МАКЕДОНИЈА ПОЧИЊЕ ПРЕГОВОРЕ СА АЛИЈАНСОМ: Улазак у НАТО за 18 месеци

(ФОТО/ВИДЕО) ХОРОР У ЈУЖНОЈ ГРЧКОЈ НИЈЕ ЗАВРШЕН: Ватра БУКТИ 3. дан, ево где је најгоре!

ВУЧИЋ: Нећете разграничење са Албанцима? А за 40 година ћемо бранити Врање

БРИСЕЛ СПРЕМА ОДМАЗДУ: ЕУ уводи царине на 20 млрд $ вредне производе из САД

ЋИРО, ТИ СИ ИПАК САМО ЈЕДАН ОБИЧАН БЕДНИК! Блажевић ће вам се СМУЧИТИ ЗАУВЕК кад чујете шта је рекао о ТОМПСОНУ!

Извор: blic.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-4°
2°
Sun
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed