Printscreen
Политика Србија

ДАЧИЋ: О београдским изборима прво ћемо разговарати са СНС

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас да ће СПС прво разговарати са Српском напредном странком о томе да ли ће на београдским изборима наступити са једном или са одвојеним листама, а да ће уколико се одлучи да буду на одвојеним листама онда социјалисти моћи да разговарају о томе ко би још учествовао на њиховој листи.

Упитан да ли је коалиција СПС – ЈС – СРС у Мионици најава сарадње за изборе за Скупштину Београду, Дачић је за Радио-телевизију Србије казао да није најава сарадње за београдске изборе, али да све резултате треба имати у виду, зато што би то можда могло да буде.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА КОД ПАРАЋИНА: Студенткиња оставила бебу да се ​​УДАВИ У ВЦ ШОЉИ!

– Не кажем да ће бити, нити да смо размишљали… О градским изборима прво ћемо разговарати са Српском напредном странком, да ли идемо на једну листу или на одвојене листе. Уколико идемо на одвојене листе, онда можемо да разговарамо ко би још учествовао са нама на листи – рекао је Дачић.

У ,,Москви“ одржана дебата о одбрани Косова и Метохије!

Дачић је поновио да би волео да буде и парламентарних избора због свих који „хорски говоре кријући се један иза другог, а појединачно уопште не смеју да се појаве“.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

– Баш ме интересује како би се понашали кад би били парламентарни избори – рекао је Дачић и додао да СПС задовољан резултатом из Мионице где је коалиција СПС, Јединствене Србије и Српске радикалне странке освојила око 15 одсто гласова.

(ВИДЕО) БАБА ВАНГА ЈЕ ВИДЕЛА БУДУЋНОСТ: У 2018. години два догађаја ће променити свет!

Дачић је казао да је заједничким наступом СПС са СНС на локалним изборима у Пећинцима, Неготину и Костолцу показано да њихова коалиција има синергију и да је прихваћена међу грађанима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НИ БАЗЕ ПО СВЕТУ, НИ МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА: Руска војска стиже америчку на само један начин

Руска грофица предвидела убиство краља Александра

Ухапшен дилер, заплењено 28 кг марихуане вредне 10 милиона динара

Извор: Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat