Дачић (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

ДАЧИЋ ИМА ЛЕПЕ ВЕСТИ: Још једна држава повлачи признање тзв. државе Косово!

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић наговестио је данас да ће још једна држава повући признање тзв. државе Косово.

Дачић, који је гостовао у јутарњем Дневнику РТС, није желео да каже која држава је у питању, али се нада да ће данас поподне моћи да саопшти више информација.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

Када се ради о Либерији, Министарство спољних послова је 20. јуна саопштило да је та држава повукла признање самопроглашеног Косова, али је косовски министар спољних послова Беџет Пацоли упркос томе јуче најавио да Либерија отвара своју амбасаду на Косову.

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

Дачић наглашава да „Либерија десет година није видела никога са Косова. Признала је Косово“.

– Сада када су повукли признање, у Либерију су се сјатили Американци, Енглези, Пацоли је отишао у Либерију, примио га је Веа (Џорџ, председник Либерије). Објавио је да ће Либерија да отвори амбасаду у Приштини. Пацоли, да има неки папир, он би га показао. Ја показујем папире – рекао је Дачић.

(ВИДЕО) ДИЛЕРИ ОСУЂЕНИ НА СМРТ ПРЕД 300 ЂАКА НА ШКОЛСКОМ ИГРАЛИШТУ: Децо, ово вам је за наук, држите се даље од дрога!

Према његовим речима, до сада су четири земље повукле признање, пре неколико година и Сао Томе и Принципе, а данас ће бити шеста.

Циљ ми је да буде испод 100 земаља које су признале, поновио је шеф дипломатије.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Поводом идеје о подели Косова, Дачић истиче да није касно и да то говоре они који мисле да то не може да се оствари.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

– Онај ко вам каже да је касно за поделу или да је против поделе, или не разуме начин у којем се сада налазимо или жели да ратом ми то вратимо или жели да водимо политику да то чекамо неколико стотина година па да то вратимо – рекао је Дачић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Зашто Србији не завиде „велики“, али јој завиде „мали“

(ВИДЕО) НОВА СТРАВИЧНА ТЕОРИЈА ПРОПОВЕДНИКА СУДЊЕГ ДАНА: Крвави месец крајем јула значи крај света, имамо доказе у Библији!

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА ЗВЕЗДАРИ: Мајка умрла у болници, ћерка је пекла и злостављала!? Девојку сместили у „Лазу“

Путин на јесен у Србији

Север на удару Приштине: Режија да се прогласи „агресија Србије“

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed