Демократски фронт (Лого)
Регион

ДА НИЈЕ БИЛО РУСИЈЕ, СВИ БИСМО ДАНАС НОСИЛИ ФЕС! Демократски Фронт против протеривања дипломата

Демократски фронт, опозициони политички субјект у Црној Гори, упозорава премијера Душка Марковића да не чини ниједан потез који би додатно угрозио дипломатске односе Русије и Црне Горе, као одговор на најаву Владе да ће размотрити протеривање руских дипломата у најкраћем року.

ПРИШТИНА ПРЕТИ ХАПШЕЊЕМ СРБА уколико буду формирали ЗСО!

„Демократски фронт позива Владу Душка Марковића да не протерује руске дипломате, и да за промену, макар једном покуша да држи до части и достојанства ове земље“, поручили су из ДФ-а, преносе медији из Црне Горе.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ РОСУ ОБИЧНА НАОРУЖАНА БАНДА А НЕ ОЗБИЉНА СПЕЦИЈАЛНА ЈЕДИНИЦА: Откривамо вам пет кључних грешака које су направили!

Из Демократског фронта даље наводе да је евидентно да се власт налази на великим мукама јер, како кажу, као „слуге НАТО“ једва чекају да повуку један овакав потез, док, с друге стране, свесни су да је веома непопуларно повлачити такав потез у контексту председничке кампање у Црној Гори која је у току.

10 СРБА УЧЕСТВОВАЛО У ХАПШЕЊУ ЂУРИЋА! Одрадили прљав посао, ОДАО ИХ АЛБАНАЦ!

„Посебно је срамота да Душко Марковић нареди протеривање руских дипломата када се зна да су његови преци, као и већине нас, били пријатељи Русије. И зна се шта је та велика земља значила за нас, о томе можда најбоље сведоче речи краља Николе који је казао – да није било Русије, Црне Горе не би било, и сви бисмо данас носили фес“, истичу у ДФ-у.

Састанак у Митровачком двору – постављена табла ЗСО: Нека нас хапсе, ако могу све!

Они су још додали да је Влада већ неколико пута показала отворено непријатељство према Русији, и велики су изгледи да, нажалост, наставе са том политиком иако су свесни да тиме још једном дубоко понижавају Црну Гору.

Вучић поручио да је војска спремна да уђе на Косово и одложио предлог за решавање проблема! Нови датум је…

Премијер Црне Горе Душко Марковић раније је изјавио да ће се Влада ЦГ ускоро одредити о томе да ли ће Црна Гора следити пример појединих западних држава и протерати руске дипломате.

Прва реакција Харадинаја на формирање ЗСО

Прочитајте ОВДЕ како Москва објашњава то што још не реагује на ово?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРЕЦУН ШИПТАРИМА: Кога ћете ви да хапсите?

ТЕМА ДЕШАВАЊА НА КОСОВУ: У току телефонски разговор Вучића и Путина

То је то?! Ево на основу чега је Британија објавила дипломатски рат Русији

НОВАЦ „ЗЕМУНАЦА“ ЗАКОПАН У ТЕГЛАМА?

Извор: Танјуг

Оставите коментар