Printscreen
Занимљивости

Да ли сте се икад питали зашто бебе у наручју просјака увек спавају? Од одговора ће вам се ПРЕВРНУТИ ЖЕЛУДАЦ!

Просјачење је организовано од стране криминалних банди.

Прича је стара неколико година, а ових дана је поново постала актуелна и почела да се шири друштвеним мрежама. Аутор је непознат, а прича се интернетом шири на енглеском језику. Преносимо вам причу у потпуности.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Џихадисти заробили сиријске војнике, а онда је уследило оно најгоре

Народ воли да „купује“ душевни мир

У близини метро станице седи женска особа неизвесне старости. Коса јој је чупава и прљава, поглед јој је жалостан. Жена седи на прљавом поду, а поред ње лежи торба. У тој торби људи бацају паре. На рукама жене, спава беба стара годину или две.

„Богородица с бебом“, бројни пролазници ће да донирају новац. Нашем народу увек је жао оних који имају мање среће. Пружање помоћи онима којима је потребна чини се као „добар потез“.

Прошла сам поред просјакиње. Нисам дала никакав новац, јер сам знала да је то банда, фабрика превара. Знала сам да ће новац који прикупе просјаци добити онај ко контролише просјаке у том делу града. Ти људи имају бројне луксузне некретнине и аутомобиле. Просјак ће добити „боцу алкохола и пљескавицу пред спавање“.

(ФОТО) Био сам у шуми, а онда сам осетио огромну њушку на свом лицу. Одгризао ми је нос и пола образа. Крв је пљуснула. Онесвестио сам се

Након месец дана пролазим опет поред просјакиње и као гром из ведра неба у тренутку ми је синуло. Стојим на раскрници, гледам у бебу, обучену као и увек у неку прљаву одећу. Схватам шта ми је увек изгледало „погрешно“. Беба у прљавој метро станици од јутра до вечери спава. Никада није заплакала или викнула, увек спава, лицем окренутим ка колену жене која га држи у рукама и која је највероватније његова мама.

Да ли неко од Вас, драги читаоци, има децу?

Сетите се колико често су спавали у узрасту од годину, две, три? Сат два, максимално три, поподневна дремка, па опет – покрет.

За месец дана, сваки дан пролазећи поред исте просјакиње, никада нисам видела да је дете будно! Погледала сам у то сићушно биће лицем окренутим ка колену мајке, а затим у жену просјака и моја сумња је поступно формирана.

Лажни полицајац који је пљачкао грађане РАСПЛАКАО СВЕ У СУДНИЦИ!

– Зашто дете спава све време? – питала сам, зурећи у бебу.

Просјакиња се правила да ме не чује. Спустила је очи и сакрила лице у крагну своје бедне јакне. Поновила сам питање. Жена поново подиже поглед. Онда погледа негде иза мојих леђа, крајње иритантно, и промрмља – Бежи!

– Зашто спава? – скоро кроз плач сам викнула, када је неко ставио руку на моје раме. Окренула сам се. Неки старац је оштро гледао у мене.

– Шта хоћете од ње? Зар не видите колико је намучена – извадио је неке кованице из џепа и бацио их у торбу просјакиње.

УЖАС НАД УЖАСИМА: Откривен разлог због којег је дечак силован на Новом Београду

Пријатељ ми је открио шта се крије иза свега

Следећи дан сам звала пријатеља. То је смешан човек. Успео је само да заврши три и по године школе. Ипак потпуни недостатак образовања га није спречио да се вози градским улицама у врло скупим аутомобилима и живи у кући са безброј соба.

Од тог мог пријатеља сам успела да сазнам да је ово посао, и поред привидне спонтаности, јако добро организован.

Просјачење је организовано од стране криминалних банди! Деца се узимају у закуп из породица алкохоличара, или су једноставно украду.

(ВИДЕО) ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО: Меси у СУЗАМА

Хтела сам добијем одговор на питање зашто беба спава? И добила сам га…

Мој пријатељ је причао потпуно обичним смиреним гласом који ме је оставио у шоку. Баш као да је говорио о времену.

– Они су на хероину, или водки …-

Била сам запањена

– Како је на хероину? Ко пије вотку? –

Он је одговорио:

– Дете, да не би вриштало. Жена по цео дан седи с њим, замислите како би оно могло да буде досадно? –

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ХОРОР Точак се откачио са аутомобила, одлетео мотористи у главу и УБИО ГА!

Да би беба спавала по цео дан, потребно јој дати алкохол или дрогу. Наравно, дечји органи нису у стању да се носе са таквим шоком, па деца често умиру. Најстрашније је што понекад умру током „радног дана“.

И имагинарна мајка онда мора да држи још једно мртво дете на рукама до увече. То су правила. А пролазници ће бацати паре у њену торбу, верујући да чине добро дело помажући „мајци“.

Била сам спремна за озбиљан разговор

Сутрадан сам отишла на исту станицу метроа. Скривајући се иза лажног новинарског идентитета била сам спремна за озбиљан разговор. Међутим разговор није успео.

Жена је седела на поду и у рукама држала дете. Када сам јој поставила питање о документима , о детету, и, што је најважније, где је јучерашњи дете, она ме је једноставно игнорисала.

Међутим, пролазници ме нису игнорисали. Говорили су ми да сам ван себе, да вриштим на просјакињу с дететом. Остала ми је још једна ствар, да позовем полицију. Када је полиција стигла, просјакиња са бебом је нестала. Стајала сам дуго и размишљала како је све ово што радим у ствари само „борба са ветрењачама“.

Када видите у метроу, на улици и сличним местима жене с децом, просјакиње, размислите пре него што вам се рука лати за новчаник. Размислите о томе, да није било те ваше милостиње, овакав бизнис би умро. Такав срамни посао би требао да умре, а не јадна деца на дрогама и алкохолу. Не гледајте на спавање детета с љубављу. Погледајте хорор.

ГЕНЕРАЛ ЛАЗАРЕВИЋ ОТКРИВА: НАТО на Ускрс 1999. покушао копнену офанзиву

Добро размислите пре него што уделите новац

Пошто читате овај чланак, сада знате зашто-дете спава у рукама просјака! Поделите овај чланак на Вашем зиду и Ваши пријатељи ће га прочитати! А када одлучите да поново отворите свој новчаник и да баците новчић просјаку, запамтите да овакво милосрђе може коштати живота неко друго дете.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кинески „тројански коњ“ у Србији — адут против САД

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ТЕК РОЂЕНА СЕ БОРИЛА ЗА ЖИВОТ: Родбина закопала бебу верујући да је МРТВА, после 8 сати се десило чудо

(ВИДЕО) ИСПОВЕСТ ЉИЉАНЕ КОЈУ ЈЕ БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ДЕЧКО БОКСЕР: Изашао је, скинуо мајицу и везао је око песнице! Одмах сам знала шта следи!

Змијањски вез из РС са Унескове листе пред руском публиком

Извор:  Курир

Оставите коментар