Занимљивости

ДА ЛИ СТЕ ЧУЛИ ЗА СОФИЈИНЕ КРУГОВЕ: На мистериозном извору на Фрушкој гори дешавала су се ЧУДА која наука не може да објасни

На раскрсници Партизанског пута од Свилоша према Лежимиру налазе се Софијини извори, место на ком се дешавају разна чудеса која наука још није званично објаснила.

МИЛИЦА ОТКРИЛА ОНО О ЧЕМУ НИКО НИЈЕ СМЕО РЕЧ ДА КАЖЕ! Терају нас да сами копамо своју јаму!

Није у питању извор воде, већ извор лековитог магнетног зрачења који је име добио по Софији Милановић, која га је и открила. Ово место поседује лековита магнетна поља чиме повољно утиче на централни нервни систем и лечење разних болести.

АЛБАНЦИ ОДСЕКЛИ ГЛАВУ МОНАХУ! ПРЕПОЗНАЛИ ГА ПО ЛИЧНОЈ КАРТИ И БРОЈАНИЦИ!

Једино што треба да урадите јесте да уђете у круг поља, затворите очи на 20 минута и препустите се „утицају зрачења”. Задржавање у кругу преко 20 минута је непотребно, јер може да изазове благу вртоглавицу.

(ФОТО) ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ КРВАВОГ ОБРАЧУНА У ЦЕНТРУ КРУШЕВЦА: Свирепо убиство шокирало грађане, у близини препуних кафића КУРШУМИ ЛЕТЕЛИ НА СВЕ СТРАНЕ!

Posted by "Sofijini Izvori" on Sunday, 16 September 2012

Од 2011. године људи се у већем броју скупљају на том месту и у знак захвалности каче мале иконе светаца на дрво унутар поља.

ДА САМ БИО ТУ НЕ БИХ ОДОЛЕО ДА МУ ЗВЕКНЕМ ШАМАРЧИНУ! Шешељ о нападу на Жујовића у Јарку!

Људи на Софијине изворе свраћају како би ублажили болове од реуме, затим због болести зглобова, мултипле склерозе. Неки ублажавају нервозу, а има и оних који сматрају, да зрачење из “магнетског круга“ добро дође и онима који болују од високог крвног притиска, зачепљења крвних судова…

ТЕРОРИШЕ ИХ ГОЛА КОМШИНИЦА НА ТЕРАСИ: Сваки дан се сунча без одеће, деца морају да гледају голотињу!

Иако се о овом феномену наука није јавно огласила, народ препричава да су се на Софијиним изворима догодила разна чудесна оздрављења људи, па и устајање из инвалидских колица.

Posted by "Sofijini Izvori" on Sunday, 16 September 2012

ЗАКЛАО ЖЕНУ ЗБОГ ФЕЈСБУКА! Ово је ШОКАНТНА позадина СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА у Косјерићу!

Било како било, на овом месту свакодневно се могу видети људи који редовно долазе да одстоје своју терапију у Софијиним круговима. На неверним Томама је да посете Фрушку гору и лично се увере у лековиту моћ овог места.

ПРОМЕНЕ У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Ово су нови министри

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОЛИЦАЈАЦ ПРИЗНАО КРИВИЦУ ЗА „САВАМАЛУ“

(ФОТО) ЕВО ШТА ЋЕ СВЕ РУСИ ПРИКАЗАТИ СУТРА НА ВОЈНОЈ ПАРАДИ! Путин представља тенк који сам лоцира мете!

(ФОТО) ХИТ! БАЛКАНЦИ СЛАВИЛИ ЂУРЂЕВДАН УСРЕД БЕРЛИНА: Бацили на ражањ 12 јагањаца у парку, избезумљени Немци звали полицију и ватрогасце!

Извор: Kurir.rs/Opanak

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun
17°
Mon