Друштво Србија

ДА ЛИ ЈЕ ЈЕВЂИЋ ПРЕВАРИО СРБИЈУ ИЛИ СЕ СРБИЈА ОГРЕШИЛА О ЊЕГА? ТВ Прва се огласила о случају који је целу земљу дигао на ноге! ЕВО ШТА КАЖУ

Редакција емисије "Живот прича" и ТВ Прва су се, поводом случаја студента МИлана Јевђића, се обратила јавности саопштењем у коме наводи да је екипа емисије сагледала све аспекте приче, и да се у њој првенствено говорило о младићу жртви система, који је од ране младости остао без подршке родитеља.

„Приликом припреме сваке емисије „Живот прича“ сагледавају се сви аспекти приче, проверавају и истражују све чињенице и околности до којих је новинарским радом могуће доћи“, наводи се у саопштењу ТВ Прва, и даље се наставља:

ДОКТОР НИЈЕ ЈЕДИНИ ПОМАГАО СТУДЕНТА МИЛАНА! Весна Попов слала му је 5 година по 500 евра месечно! ОВО ЈЕ МОЈА ИСПОВЕСТ КАКО САМ НАСЕЛА НА ЊЕГОВУ ПРИЧУ!

„Чињеница је да је суштина приче о Милану Јевђићу прича о момку у раној младости, који цео живот живи без љубави и подршке родитеља. Да је ослоњен на себе и принуђен да се сам сналази у животу. Да се, као и велики број деце у Србији, са борбом за егистенцију упознао много раније него што би иједно дете требало икада. Па, ипак, Милан је студент пете године студија медицине. И, оно што му нико не може оспорити – то је само и искључиво његов успех.

Милан Јевђић ниједног тренутка није спорио да је добијао финансијску помоћ од неких људи. Предочено нам је да је добијао помоћ од др Павловића која је била условљена у шта смо се и уверили увидом у преписку и у личном контакту новинарке „Живот прича“ са др Павловићем.

Разлоге због којих је Павловић одлучио да му помогне, начине на које је сагледавао помоћ и очекивања која је имао као услове за помоћ, нећемо коментарисати.

СЕКС ЗА 8.000 ЕВРА Оперативац МУП-а детаљно описао како функционише елитна проституција у Србији

Такође нам је током припреме емисије предочено да је једно време добијао помоћ од Весне Попов. Предочено нам је да је њена помоћ престала из оправданих личних разлога пре извесног времена. Попов се обратила јавности након емитовања и предочила да је њена помоћ није престала, него да је трајала до фебруара ове године, у смањеном облику.

Како нисмо проверили ову информацију, сматрамо то нашом омашком и пропустом дужне новинарске пажње и због тога се извињавамо гледаоцима.

Исто тако смо свесни да се путем друштвених мрежа и других медија пласира и велика количина лажних информација о овој причи, за које екипа емисије зна и стоји иза тога да нису тачне.

МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА – Не смемо пристати на америчке уцене! Погледајмо како је прошла Македонија!

На крају, ово је прича о дечаку напуштеном од родитеља, који ј , и поред свих недаћа, одлучио да заврши тежак факултет и да настави да живи од свог рада. Милана нису напустили само родитељи. Остао је без подршке система који би требало да се брине о оваквим случајевима и наравно није усамљен, и то знају сви они који су принуђени да живе или да се лече уз туђу помоћ“, наводи се у саопштењу ТВ Прва.

Студент медицине Милан Јевђић, о којем је Курир писао док је још преживљавао као средњошколац, изазвао је општи скандал после гостовања у емисији „Живот прича“ на ТВ Прва, када је изнео своју животну причу, због које је цела Србија заплакала. Убрзо се ипак испоставило да је истина сасвим другачија.

У његову тужну причу почели су да сумњају многи након што се огласио доктор Добрица Павловић који живи у Шведској и тврди да је финансирао студента Милана Јевђића. Он је рекао да је срамотно што младић говори како нема шта да једе јер га је он са супругом финансирао годинама, и то са износима који су довољни за пристојан живот.

ДРАМА У ЧАЧКУ: Адвокат се запалио у болничком кревету, лекари му се боре за живот!

На Фејсбуку се огласла и Весна Попов која живи у Аустрији, наводећи да му је она слала 500 евра сваког месеца већ пет година, али је и открила како је сазнала да је преварена.

Јавност се поводом његовог случаја потпуно поделила, и док једни упућују речи подршке и саосећају са Миланом, други су његову исповест дочекали на нож, називају га лажовом који не оскудева ни у чему и који на овај начин „продаје“ своју тужну причу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Тандему из СРС може да се суди у Београду

ПРЕДСЕДНИК МАКЕДОНИЈЕ ИВАНОВ РЕКАО „НЕ“ АЛБАНСКОМ ЈЕЗИКУ: Устав и савест ми не дозвољавају да ставим потпис на овакав закон!

ФРКА У ЕВРОПИ?! МАЂАРСКА ВРАЋА ЗЛАТО ИЗ ЛОНДОНА: Орбан се плаши геополитичке кризе због сукоба Русије и Британије?!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
24°
Sun