Фото: Јутјуб
Uncategorized

Цветановићев брат убио је Николу Бојовића, а затим су у њега сасули 30 метака, сахрањен је на гробљу где се покопавају самци, а након годину дана…

Брат плаћеног убице Николе Бојовића брутално ликвидиран са 30 метака у мрачном хаустору у Врању, после мафијашке освете професионални злочинци вешто измичу полицијској потери.

(ВИДЕО) ВАЖАН САСТАНАК У МОСКВИ: Погледајте шта је Вучић рекао Путину у вези Косова

Ни после годину дана полиција у Врању још није на трагу злочинцима, који су 27. септембра 40 минута иза поноћи у класичној сачекуши са 30 хитаца из пригушивача у неосветљеном хаустору зграде “Лепа Брена” брутално ликвидирали Југослава Цветановића (31).

Око за око, крв за крв, брат за брата: верује се да је због мафијашке освете убиство рођеног брата Саше Цветановића Питбула (38) наручио вођа земунског клана Лука Бојовић, који казну затвора издржава у Шпанији. Због убиства Николе Бојовића 29. априла 2014, Саша Цветановић осуђен је у Специјалном суду у Београду на 35 година робије.

(ВИДЕО) РАТ БАНДИ НА БЕНЗИНСКОЈ ПУМПИ: Меци фијучу, све трешти од пуцњаве, муштерије од страха бежале под аутомобиле!

После једногодишње полицијске портаге за злочинцима, Више јавно тужилаштво у Врању 2. октобра саопштило је да је предузело одређене доказне радње, које подразумевају саслушање сведока, вештачење и обезбеђење трагова. Југослав Цветановић Југе живео је у врањском насељу Ледена стена. Радио је у оближњем луна парку. Стари знанац полиције и правосуђа бавио се криминалним пословима: привођен је и одговарао за крађе, обијања и насилничко понашање.

СТРАВИЧНА СУДБИНА ШОКИРАЛА СРБИЈУ: Исповест Злате (38) из Крушевца леди крв у жилама: Пронашла сам своје ГАЋЕ ишаране ЧУДНИМ ЗНАЦИМА, а онда сам сазнала шта ми свекрва ради…

У време убиства жестоки момак врањског поџемља био је под полицијском заштитом, јер се бојао крваве осветничке борбе између зараћених кланова Луке Бојовића и покојног црногорског мафијашког боса Слободана Шарановића.

(ВИДЕО) ХАОС У СТУДИЈУ! ЖЕСТОКА СВАЂА ЈЕЛЕНЕ МИЛИЋ И ИРИНЕ ВУКОТИЋ, МАРИЋ СЕ ЈЕДВА ЧУО: Све је почело због Шешеља и пицајзли а онда су се ствари отеле контроли! ВОДИТЕЉКА НАПУСТИЛА ЕМИСИЈУ

Није увек поштовао правила полицијског обезбеђења. Пре изласка из стана штићеник је био у обавези да се јави службеницима Полицијске управе. Вероватно је кобне вечери у град изашао без полицијске пратње, што је сурово платио главом у Улици Стефана Првовенчаног у строгом центру Врања. Полиција и правосуђе нису саопштили да ли су камере са околних зграда снимиле акт тешког убиства.

(ВИДЕО) РОНАЛДО БРУТАЛНО ОДГОВОРИО ДЕВОЈЦИ КОЈА ГА ЈЕ ОПТУЖИЛА ЗА СИЛОВАЊЕ: Славни Португалац са ОСМЕХОМ НА ЛИЦУ коментарисао застрашујући сексуални чин

Свирепо убијени младић сахрањен је 29. септембра прошле године на Бунушевачком гробљу у Врању. Сахрањен је на делу гробља где се покопавају самци. Последњем испраћају Југослава Цветановића није присуствовао његов рођени брат Саша Цветановић. Само пет-шест аутомобила дошло је на гробље, јер су се познаници и другови уплашили и нису смели да дођу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШЕШЕЉ: Очекујем да Путин пошаље Србији оружје! Нема признања Косова!

Столтенберг: Македонија може да ступи у НАТО у јануару

НАСТАВЉА СЕ ТЕРОР НАД СРБИМА! Обијене и опљачкане куће повратника у селу Грабац на КиМ!

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon

Истакнуто