Друштво Србија

ЧУВЕНИ ИСТОРИЧАР РАСТУРИО МИТ О СРЕБРЕНИЦИ! ДР ЕДВАРД ХЕРМАН: Срби су убили између 500 и 1.000 војно способних муслимана!

Познати аутор др Едвард Херман разговарао је са Џоном Роблсом у вези чињеница о масакру у Сребреници као изговору за "хуманитарну" инвазију бивше Југославије и образложио "званичну " верзију која је била промовисана од стране Запада.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Др Херман открива да је у ствари било више злочина у Сребреници, а да је убијање босанско-муслиманских војника у Сребреници (изговор Запада ) био одговор на убиство више од 2.000 српских цивила, углавном жена и деце, на тој локацији, пише „globalresearch.ca“.

Роблс: Моје прво питање је о „масакру у Сребреници “ и о начину на који је влада манипулисала медијима. Можете ли нам то објаснити или нам дати неки увид о томе?

(ВИДЕО) ХАОС У КРАГУЈЕВЦУ: Млађи навијачи Радничког напали бакљама Ужичане, па сами себе наместили полицији!

Херман: Масакр у Сребреници увек стављам у наводнике јер их је заправо било много на подручју Сребренице. На пример, био је онај пре јула 1995. године, када је огроман број Срба убијен од стране муслимана, босанских муслимана и снага које су изашле из Сребренице.
Једна процена је да је било више од 150 српских села која су потпуно збрисана, а једна студија открива имена 2.383 српска цивила који су убијени у периоду од 1992. до јула 1995. године. Могли бисмо то назвати „први масакр у Сребреници“. Затим је у јулу 1995. године …

Роблс: Само да разјаснимо, било је Срба на том том простору који су убијени?

(ВИДЕО) АГРЕСИВНИ ХРВАТИ-ЖЕСТОКА ТУЧА НА ХРВАТСКОЈ ПЛАЖИ! ГОСТИ КАФИЋА ВЛАСНИКУ СЛОМИЛИ ВИЛИЦУ: Жене им браниле да пију, они напали конобаре! Деца вриштала!

Херман: Да! Говоримо о 2.383 српска цивила који су убијени пре јула 1995. године. Војска босанских Срба је поново заузела Сребреницу у јулу 1995. године, а било је смртних случајева и погубљења и након тога. То је оно што се на Западу зове „масакр у Сребреници“, али то је углавном све политички изманипулисано.
Број убијених на том простору је вероватно негде између 500 и 1.000. Другим речима, мање од половине броја српских цивила који су убијени пре јула 1995. године.
Тврдња Запада је да је 8.000 мушкараца и дечака погубљено у масакру у Сребреници, али приметићете да су то све били мушкарци и војници, а оних раније убијених 2.383 цивила укључује веома велики број жена и деце.

Дакле, говоримо у суштини о егзекуцији војске у другом масаку. И наравно, никада није доказано да је убијено 7.000 или 8.000 мушкараца и дечака. Тела пронађених у гробницама има око 2.500.

Ево ко и како користи трагичну смрт Давида Драгичевића за дестабилизацију РС

Многа тела имају ране настале погибијом у борби. Западна пропаганда рачуна да су сва тела пронађена после јула 1995. године погубљена, а врло добро је познато да је велики број тих људи страдао у борби.

Такође, још један важан податак о масакру у Сребреници јесте да су сва та убиства Срба дошла из подручја које је требало да буде „сигурно уточиште“. Сребреница је требало да буде сигурно место, сигурно уточиште. То је требало да буде демилитаризовано подручје, али то никада није било.

Дакле, војници , босански Муслимани, улазили су у Сребреницу и убијали српске цивиле. Ово је све било потпуно занемарено у западним медијима. Испало је као да су Срби дошли у јулу и почели произвољно да убијају.

ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ МЛАДИЋА КОЈИ СУ ДАВЉЕНИКА ВРАТИЛИ ИЗ МРТВИХ: Престало је да му ради срце, није имао пулс, а онда је почела борба…

Сам француски званичник, Филип Мориљон, рекао је да је убеђен да су Срби убили босанске муслимане у Сребреници због онога што су они учинили Србима пре јула 1995. године. То није објављено у западним медијима.

Другим речима, први масакр је оно што је довело до мањег другог масакра углавном војно способних људи .
Све то око масакра у Сребреници представља велику политичку превару . Масакра је било, али он је био одговор и освета за убијене жене и децу.

(ФОТО) УЗНЕМИРУЈУЋЕ! Погледајте повреде Јелене Голубовић након што ју је комшиница НАПАЛА НОЖЕМ!

Једно од обележја масакра у Сребреници, оног другог масакра, јесте да је 20.000 Сребреничких жена и деце аутобусима превезено на безбедну територију од стране српске војске . Жене и деца нису убијани, већ само војно способни људи, а велики део њих који су умрли су погинули у борби.

Дакле, моја процена је да је можда било 500 до 1.000 погубљења, осветничких погубљења.

Роблс: Извините. Колико?

Херман: 500 до 1.000, рекао бих.

Роблес: 500 до 1.000?

Херман: Да. То је био рат, то је била војска која је видела масакр својих цивила у много већем броју. То је потпуно потиснуто на Западу, испада као да су Срби дошли у Сребреницу и почели да убијају без разлога! То је апсолутна превара!

(ФОТО) ПРОГОВОРИО КАМИОНЏИЈА КОЈИ ЈЕ БИО НА КОРАК ОД СМРТИ У ЂЕНОВИ: Закочио у задњи час, а још је у шоку после ужаса који је видео!

Дакле, сматрам масакр у Сребреници огромним пропагандним тријумфом . Запад је желео да нападне Србију и избегне мир. Њима је тај масакр био потребан.

Роблс: Рекли сте око 2.380 цивила, жена и деце углавном …

Херман: Српкиње и деца, да .

Роблс: … су првобитно убијени . То је била Сребреница …

Херман: Први масакр у периоду између 1992. и јула 1995 године. То су били српски цивили. Такође је стотине српских војника убијено у том периоду , али ја само говорим о цивилима!

Роблс: Цивили, зар не? А онда је у знак одмазде убијено око 2.500 босанских војника муслиманске вероисповести.

„КРВАРИЛА САМ И ПАНИЧНО ТРЧАЛА ПО ПЛАЖИ“ Београђанка Весна отишла на Аду Циганлију да се сунча, а завршила је са копчама на челу и модрицама

Херман: То звучи заваравајуће, јер је од 8.000 наводно погубљених, било 2.000 оних који су заиста били убијени, углавном у борби.

Роблс: У борби. У реду, схватам. Схватам.

Херман: Да, а погубљењо је, као што сам рекао вероватно од 500 до 1.000 војника.

Роблес: У реду. Дакле, то су били босански Муслимани који су директно били одговорни за убијање огромног броја српских цивила. Јесам ли у праву?

(ФОТО) ПОШТОВАНИ БУШАЧУ ГУМА! Српски швалер брутално одговорио мужу рогоњи поруком због које се смеје интернет!

Херман: Срби су заправо имали спискове војника босанских Муслимана које су желели да убију, али ја искрено не могу рећи да су они били једини који су погубљени. Али свакако, значајан број оних који су убијени су били на тим листама, листама за освету.

Ускоро опширније…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) МИРКО (31) ЈЕ ПОГИНУО У НЕЗАПАМЋЕНОЈ ТРАГЕДИЈИ У ЂЕНОВИ! Тог дана је добио посао, али на њега НИКАДА НИЈЕ СТИГАО! Језиве судбине НАСТРАДАЛИХ!

(видео, фото) Руска војска добија најновије мигове пре рока

АМЕРИ И ТУРЦИ СЕ СВАЂАЈУ, РУСИ СЕ КОРИСТЕ: Турска криза-тест Путинове моћи на глобалној сцени!

Британски борбени авиони узлетели изнад Црног мора због руских авиона

(ВИДЕО) ПОТОП У БЕОГРАДУ! Заустављен саобраћај, АУТОМОБИЛИ „ПЛИВАЛИ“ по Радничкој улици

(ВИДЕО) ВЛАДИМИР (18) ЈЕ СИЛОВАО, УБИО И РАСКОМАДАО МАРИЈУ (16) СЕКИРОМ: Потом је као алиби шефовима на послу ПОСЛАО ЈЕЗИВ СНИМАК

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed