Србија Хроника

ЧУМЕТУ У ЗАТВОРУ СТАЛО СРЦЕ! Лекари са ВМА га тешком муком ВРАТИЛИ ИЗ МРТВИХ!

Љубиши Бухи, некадашњем сведоку сараднику, стало срце у ЦЗ у Београду. Због здравствених проблема хитно пребачен на ВМА.

Љубиша Буха Чуме, који издржава казну у Централном затвору, нашао се на ивици живота и смрти почетком јануара, када му је стало срце. Захваљујући брзој интервенцији затворских лекара, како Новости сазнају, он је тада пребачен на Војномедицинску академију, где су лекари успели да му стабилизују здравствено стање.

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ ПРИЗНАЛИ: Путин би за 60 сати разбио НАТО у парампарчад

Буха је, како сазнајемо, примљен на ВМА 5. јануара. Дан раније, он се пожалио да не може да дише и да се умара и на најмањи покрет. Како му је било све теже, урађене су потребне анализе, реаговали су запослени у затворској болници и он је одмах пребачен на Бањицу. Адвокат Љубише Бухе, Стефан Јокић потврдио је, за наш лист, да његов клијент има великих проблема са здрављем.

– Истинити су наводи, он је био у веома лошем стању – рекао је Јокић. – Хитно су реаговали и људи из затворске болнице, и из ВМА, и спасли му живот. Ово није први пут да има оваквих проблема. И 2002. године њему је стало срце и морао је да буде хитно хоспитализован. Међутим, то није једини његов проблем са здрављем. Мој клијент, иначе, храмље, и прогнозе су такве да би морао хитно да буде оперисан. Стање му је лоше…

МОСКВА ЗАДАЈЕ УДАРАЦ ПРИШТИНИ: Овде нема места за непризнате државе!

Према незваничним информацијама, Буха је почетком јануара ове године, када је задржан на ВМА, имао проблем с тромбом. Лекари су тада, наводно, успели да се изборе са његовим здравственим проблемом, да „разбију“ крвни угрушак и стабилизују Бухино стање.

Он је протеклих година током суђења, у неколико наврата, на главном претресу морао да тражи помоћ лекара услед проблема са здрављем и високим притиском.

У децембру прошле године Љубиша Буха је правоснажно осуђен на две године и осам месеци затвора због три кривична дела, међу којима је и „случај ферари“.

БИВШИ ШЕФ ФБИ: ТРАМП ЈЕ ОКОРЕЛИ ЛАЖОВ КОЈИ ГЛУМИ ВОЂУ МАФИЈЕ!

– Буха је оглашен кривим због кривичног дела прикривање, кривичног дела спречавање и ометање доказивања и кривичног дела угрожавање сигурности, и осуђен на јединствену казну затвора у трајању од две године и осам месеци и на новчану казну у износу од 180.000 динара, коју је дужан да плати у року од три месеца од правноснажности пресуде. Окривљеном је изречена безбедносна мера забране приближавања и комуницирања са оштећенима – саопштио је Виши суд у Београду крајем прошле године.

Зашто је Трамп одлучио да нападне Асада баш сада и чему је послужила војна интервенција?

Неколико недеља касније, потврђена је још једна првостепена пресуда. Буха је осуђен јер је вређао тужиоца у другом поступку који се водио против њега.

– Окривљени Љубиша Буха је пресудом Првог основног суда у Београду, која је сада постала правоснажна, оглашен кривим због кривичног дела ометање правде, из члана 336б став 2 Кривичног законика, у вези са чланом 30 Кривичног законика, и осуђен на казну затвора у трајању од једне године и четири месеца – навели су тада у Вишем суду.

УДОВИЧИЋ ОДЛАЗИ ИЗ НЕМАЊИНЕ! Министар спорта биће ова легенда!

Земунски клан

Чуме је, иначе, био први сведок сарадник у поступцима против „земунског клана“ и на суђењу за убиство премијера Зорана Ђинђића. Он је дуго имао полицијску заштиту, али је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић 2014. године потврдио да га МУП више не обезбеђује.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВАШИНГТОН ЈЕ УНИШТИО СИРИЈУ И УБИО МЕЂУНАРОДНО ПРАВО: Бруталан одговор америчких професора Доналду Трампу!

Запад пушта Хараднаја низ воду!

МАКЕДОНСКИ ЛИДЕР ЕКСКЛУЗИВНО: ЈУГОСЛАВИЈА СЕ РУШИЛА ИЗ БУДИМЕПШТЕ, А СРБИЈА ЋЕ ИЗ СКОПЉА!

Извор: novosti.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri