(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

У масовној тучи која се у понедељак око 14.30 догодила у краљевачком ромском насељу једна особа задобила је тешке повреде главе због којих је хитно пребачена у Клинички центар у Крагујевцу.

 Повређено је још пет особа, међу којима је и једно дванаестогодишње дете, сви ромске националности, збринуто у Општој болници „Студеница“ у Краљеву.

Како сазнајемо, користећи стару мачету и ножеве и, за сада незванично, ватрено оружје, у тучи су учествовали чланови две ромске породице који су чак и у родбинским односима, а иако нико од становника овог насеља не зна прави разлог сукоба претпоставља се да су у питању неки од раније нерашчишћени рачуни и размирице.

„Тридесетогодишњег сина су ми исекли и претукли овде пред кућом и то породица чију је кћерку оженио мој други син. Откуд знам зашто, било је и раније свађа између наше две породице „, каже бака Санија Симоновић коју смо затекли како чисти трагове крви у дворишту.

КРВАВИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО НА МИЉАКОВЦУ! Монструм се сам предао полицији, ТВРДИО ДА НЕМА ВЕЗЕ СА ЗЛОЧИНОМ!
„Сина су ударали чиме су стигли, чула сам и како су одјекнула два пуцња. Тешко је повређен, надам се да ће се опоравити“, рекла је бака Санија.
Нико од комшија са којима смо разговарали није знао да нам каже који је мотив масовне туче чију је ескалацију спречила ефикасна интервенција краљевачке полиције.

„Колико сам чуо они су се побили прво у недељу поподне. И тада је долазила полиција и мислили смо да се све смирило. Сада су се опет потукли. Стварно не знам због чега“, каже један од комшија.

КРВАВИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО НА МИЉАКОВЦУ! Монструм се сам предао полицији, ТВРДИО ДА НЕМА ВЕЗЕ СА ЗЛОЧИНОМ!

Шта је заиста разлог овог несвакидашњег инцидента у ромском насељу биће највероватније познато после увиђаја и истраге овдашњег надлежног тужилаштва.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРАВОСНАЖНО: Дабовићу потврђена казна од шест година затвора

Јанковић хоће да цепа Србију: Јака Војводина ван граница српске државе?!

ПАНИКА И РАСУЛО У ОПОЗИЦИЈИ! Ђилас нахушкао Јанковића и Јеремића против Шутановца и ДС!

Заборављена српска хероина: Слађана Станковић, једина је Нишлијка која је ратовала на Косову бранећи српство

Извор: Новости