Public
Друштво Србија

Чуда на гробу патријарха Павла: Дечак се молитвама излечио од најтеже болести

Како наводи лист Курир, према сведочењу извесни Г. М. из Косјерића, чуда се догаћају на гробу блаженопочивавчег патријарха Павла. Наиме, К.М. из Косјерића, сведочи да се свакога дана молио на гробу омиљеног српског патријарха за оздрављење детета које је боловало од рака потколенице, и те млитве су услишене. Дете је данас живо и здраво!

(ВИДЕО) ЉУДИ МОЈИ ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ: Голман погодио мрежу са 70 метара и донео бод свом Жељу у последњем минуту меча

Патријарх Павле још за живота у народу је био проглашен за свеца. Званична потврда још увек се чека, а њој у прилог иду и бројна сведочења верника која се дешавају на његовом гробу.

Патријарх Павле још за живота у народу је био проглашен за свеца. Званична потврда још увек се чека, а њој у прилог иду и бројна сведочења верника која се дешавају на његовом гробу.
Многи ће данас потврдити да им је молитва на гробу вољеног патријарха помогла у избављењу из тешких ситуација и нњеизлечивих болести.

opanak.net

Једни од многих који су доживели чудо је и брачни пар из Косјерића, чијем је сину са 12 година установљен најпрогресивнији карцином остеосарком у потколеници. Како тврди овај брачни пар, молитва над гробом патријарха Павла, помогла им је у потпуном оздрављењу.

ТАЈНЕ ЧУВАНЕ ВЕКОВИМА: 3 открића која би могла да промене свет! Једно од њих је у ВАТИКАНУ!

– Након урађене биопсије, дијагностиковали су да је ПХ налаз високог радијуса остеосарком, који је иначе врло незгодан за лечење. Син је почео да прима хемиотерапију. У тој пометњи нисмо знали више ни куд ни где, а ја сам се на неки начин окренуо вери. Отишао сам у манастир Раковица и тамо нашао неки мир – сведочи за Курир Г. М.

opanak.net

Према његовим речима, син је примио само две хемиотерапије, након чега је прекинуо јер их је веома тешко подносио. Отац каже да се свакодневно молио за оздрављење сина на гробу патријарха Павла и над моштима Светог Нектарија.

– Доносио сам синовљево одело и стављао на мошти док је свештеник читао молитву. После сам сину облачио то одело, а добио сам и уље Светог Нектарија да помазује болно место – присећа се наш саговорник. Након тога, породица је посетила Острог и манастир Ћириловац. Како кажу, ишли су духовним путем.

(ВИДЕО) ПЕСМА НА УСКРС САМ СЕ РОДИЛА БИЛА ЈЕ СУДБИНСКА: Али дуго је патила и плакала у животу, а мало ко зна шта се догодило са њеним ТЕЛОМ после смрти

– Након неког времена отишли смо у Болоњу, у Италију, где нам је доктор након прегледа рекао: „Ваше дете више нема карцином.“ Нико није могао да верује. Што је човеку немогуће, богу је свемогуће! Свима бих посаветовао, ко се искрено обрати светитељима и богу, свима ће помоћи – прича Г. М, чији син сада има 19 година и спрема се да упише факултет.

Како лист Курир наводи, причу је потврдио и протојереј-ставрофор Игњат Товаровић, духовник манастира Раковица. Он је навео да ће ускоро бити објављена и књига о свим излечењима и причама верника.

Према речима протојереја Игњата, поштоваоци патријарха Павла долазе из целог света. Верници из Русије, Бугарске, Грчке, Румуније и региона поклањају се његовим моштима, а многи са собом понесу и део земље.

(ВИДЕО) ПОРОДИЦА У КОЈОЈ ЈЕ 38 ЧЛАНОВА ЖИВЕЛО У БЛУДУ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Никад нећу превазићи оно што сам видела! Случај који је ЗГРОЗИО свет!

Да случај брачног пара из Косјерића није јединствен, постоје бројна сведочења. У такве случајеве спада и сведочење ученика Богословије Николе Јеремића (18), који једном месечно долази да се поклони моштима вољеног патријарха.

– Он је тај који овај народ окупља и који чува част Цркве. Уверен сам да је светац, кад год дођем, осетим неку благодет. Чуо сам да се овде десило велико чудо. Према сведочењу игуманија и неких верника, један човек који је био инвалид устао је пред гробом патријарха Павла и проходао!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАЦОЛИ ПОРУЧУЈЕ БЕОГРАДУ: Никада нећемо разговарати о размени територија

РУСИЈА: Сиријска војска није употребила хемијско оружје у Думи

АСТРОНОМИ У ЧУДУ: Пронађена галаксија без тамне материје

ПОТПУНО ЛУД ПЛАН! Саудијска Арабија прави мега-канал и ОДСЕЦА КАТАР ОД АРАБИЈСКОГ ПОЛУОСТРВА!

(ВИДЕО) ЧУДО ИЗ БУКТИЊЕ: Још једну колевку Срба највише помажу Руси, а није Косово

Извор: opanak.net/kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun