Pubic
Друштво Србија

ЦРВЕНИ ТЕРОР: ЕВО ЗАШТО ЈЕ СИН ЧУВЕНОГ ВОЈВОДЕ ОСУЂЕН НА 10 ГОДИНА!

Забрињавујаће растућа југоносталгија..

ЈЕЛ ТО ПОЛИТИКА: БЕЧИЋЕВ ПАРТНЕР ПРОМОВИШЕ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ!

Забрињавујаће растућа југоносталгија и све чешће приче по матрици “Бравар је био бољи” немају реално утемељење – овакве разлоге треба тражити и у јакој пропаганда, која је од новијих генерација сакривала све ужасе црвеног терора, нарочито оног над Србима.

СРБИ, АКО НЕЋЕТЕ ДА СЕ НЕРВИРАТЕ, НЕ ЧИТАЈТЕ ОВО: Овако је трећи Албанац из швајцарске репрезентације коментарисао Џакин и Шаћиријев скандал

Осиљене револуционарне власти нису се либиле да своју беспотребну и дисциплинујућу суровст покажу и према најугледнијим члановима друштва – напротив, баш су према њима и били најригорознији, ваљда у намери да сломе кичму потенцијалног српског отпора према извитопереном комунизму.

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

Тако је син чувеног војводе Петра Бојовића, завршио иза решетака, у самици, на десет година робије коју је одслужио у целости и без права помиловања! Оптужба је била илегално политичко деловање.

АФРИЧКИ НОВИНАР ИЗБЛАМИРАО ПЛЕНКОВИЋА: Шта је то Хрватска?

У пресуди из 1954. године, међутим, тај грех се додатно појашњава: Добросав Бојовић, наиме није устао и аплаудирао приликом спомињања друга Тита од стране предавача!

ОРЛОВИ, СПРЕМИТЕ СЕ! Ово је састав Бразила за окршај са Србијом! Одредили и новог капитена!

ВАСПИТАЧИЦА МИ ЈЕ ПРЕТУКЛА БЕБУ! ЈЕЗИВЕ ОПТУЖБЕ МАЈКЕ ИЗ ПАРАЋИНА: Отишла сам по дете, а затекла је у модрицама и подливима! А ОНДА ЈЕ ДАЛА ШОК ОДГОВОР!

Отварање УДБИ-них архива, додуше, за сада селективно и нетранспарентно, доноси још низ оваквих случајева, уз писмена сведочанства извршилаца о масовним стрељањима, отимачини и заплени имовине.

Извор: govorisrbija.rs

Извор:

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon