Регион

ЦРНОГОРСКА БРУКА И СРАМОТА! Њихов премијер Марковић покушао да оправда ОНО ШТО СЕ ПРАВДАТИ НЕ МОЖЕ!

На званичном сајту црногорске Владе премијер Марковић је покушао да оправда срамотне црногорске одлуке уперене против Србије и српског народа.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ поручила Вучићу: „Неће се Срби рађати, ако предате Косово!“

На питање новинара из Србије упућено председнику Владе Црне Горе, Душку Марковићу, да прокоментарише чињеницу да је Црна Гора признала Косово и подржала пријему Косова у УНЕСЦО у контексту чињенице да у Црној Гори постоји бројна српска заједница која се томе противи председник Марковић је рекао да поједине одлуке Владе Црне Горе не подржавају ни грађани црногорске националности, али да Влада доноси одлуке за које процени да су у националном интересу.

ЖЕЛЕЗЊАК: СБ УН хитно да врати водећу улогу РУСИЈИ у решавању КОСОВСКОГ ПИТАЊА!

– Ми смо некада били заједно, имамо заједничку историју, заједничко наслеђе. Сада морамо да доносимо сасмостално неке одлуке. Те одлуке увек се не поклапају са заједничким интересима, али је важно да ми око тога разговарамо и када се не слажемо да се разумемо и да о томе водимо дијалог.

(ВИДЕО) УЖАС У ТУТИНУ! ПСИ ЛУТАЛИЦЕ УМАЛО РАСТРГЛИ ДЕЧАКА (8): Спасли су га у последњој секунди, малишан ДАНИМА НЕ МОЖЕ ДА СПАВА!

– С пажњом прихватамо сваку сугестију која у том смислу долази према Црној Гори и црногорској Влади и рекао сам на претходном састанку да ћемо практиковати да у свакој будућој сличној ситуацији сваку одлуку те врсте на време искомуницирамо једни између других и да не стварамо простор, вакум за друге који би то злоупотребљавали – рекао је председник Владе Црне Горе.

КРВАВИ УЖАС НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ: Сатаром и ножем исекли момка и девојку! Напали их код локала Ибица, КАМЕРЕ СНИМИЛЕ СВЕ

ОТКРИВАМО КО СУ СРПСКЕ ПРОСТИТУТКЕ: Где раде, ко су им клијенти… ДЕТАЉИ КОЈИ ЋЕ ВАС ШОКИРАТИ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАФАЛОМ НА ЧУМЕТОВОГ БИВШЕГ ШЕФА ОБЕЗБЕЂЕЊА: Пуцали на Александра Аврамова из аутомобила у покрету!

(ВИДЕО) НА ЊИХ СУ ПУЦАЛИ, ПОДМЕТАЛИ ИМ БОМБЕ, ТРОВАЛИ ИХ: Ови лидери су преживели бруталне атентате, један је Гинисов рекордер!

УКЛЕТА КАФАНА ЦАРСКА ОХОТА НА АДИ ХУЈИ! НОЋАС ЈЕ ИЗГОРЕЛА, А У ЊОЈ СУ СЕ ДЕШАВАЛЕ НАЈСТРАШНИЈЕ СМРТИ: Анастасија, Милош, Немања, Зоран и Ненад изгубили су животе на истом месту! ДА СЕ НАЈЕЖИШ

(ФОТО) СЛОБОДАН ЈЕ 45 ГОДИНА ВОЗИО БЕЗ ВОЗАЧКЕ! Полиција га ухватила кад је пошао жени на гробље, КАЗНИЛИ ГА СА 1000 ЕВРА И ОДУЗИМАЊЕМ ДОЗВОЛЕ КОЈУ НЕМА!

ВЕЛЕОБРТ У ИСТРАЗИ ТРАГЕДИЈЕ ВЕРЕНИКА ИЗ СРБИЈЕ? Црногорку (23) која их је прегазила можда спаси ОВА ИНФОРМАЦИЈА!

ПЕНТАГОН: Свемир — нови полигон за ратовање

ПАНИКА У АМЕРИЦИ: Иран прети новом врстом напада

Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed