Регион

ЦРНЕ РУПЕ СДС-а

Некад водећа странка у Републици Српској бије своје очајничке битке за опстанак захваљујући Александри Пандуревић и неписменом министру Драгану Мектићу првој маскоти странке. Поменути су највећи промашај странке од њеног постанка до данас и нико боље годинама не ради антикампању Сдс-у као ове двије политичке карикатуре.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ КАБИНЕ РУСКОГ ХЕЛИКОПТЕРА: Погледајте како Ноћни ловац брише са лица земље тенкове терориста!

Министар опасних намјера који хапси часне припаднике Војске Републике Српске, умишљени безбједњак који СИПА-у претвара у страначку полицију за обрачун са неистомишљеницима на свакој конференцији за штампу „скине“ матичној странци 5-10% процената гласова јер то нису конференције, то су бљувотине у којима један сујетан а глуп човјек „лаје“ како га навије порочна жена прелијепог имена и ничега више. Ништа у тој бљувотини не би би било трагично да је он портир у земљорадничкој задрузи, па жељан пажње изађе из колибе да мало залаје за овцама али та маскота је министар задужен за безбједност ове земље поред кога сваке године припадници ИСИЛ-а одлазе у Сирију и некажњено се враћају и само он то не зна јер озбиљан приступ овом великом глобалном проблему захтијева просјечан коефицијент интелигенције испод ког је он миљама далеко. Ви Мектћу са таквим правите од себе будалу по сарајевским теретанама, очигледно окупирани оргијањем по хрватским хотелима у Макарској иначе Вама јако, јако блиској ДОМОВИНИ.

УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ: Ово су брутални злочини на којима је „настало“ Косово

Унизавање Сдс-а свакако иде у наставцима јер ова карикатура на страначким органима „гађа“ мјесто кандидата за члана Предсједниства БиХ на изборима 2018. што је опет тежак аутогол Сдс-у. Човјек је изгубио изборе у малој општини у којој живи јер га тамо најбоље познају. Воли он тако на локалу изигравати Казанову што међу породичним људима изазива гађење па ћу се тиме бавити кад дође вријеме.

Ово што сад СИПА ради у Власеници по налогу Мектића, жене лијепог имена на молбу локалних издајника је само потврда тачности навода из летака који су се појавили након хапшења часних припадника Војске Републике Српске како би се прикрили састанци челника локалног Сдс-а са Насером Орићем.

ТЕЛЕФОН ЈЕ ЗАЗВОНИО У ПОЛА 3 УЈУТРО, ЧУО САМ САМО: АЛЕКСАНДРЕ, ДОЂИТЕ ШТО ПРЕ! Потресна исповест Београђанина (46) који је годинама чекао нови бубрег! Прву прилику је ПРОПУСТИО!

Када врх странке схвати да у Власеници није побиједио СНСД и да су грађани казнили издају, нерад и лоповију водећих људи Сдс-а ( један је примао четири године седам плата) ова странка неће постојати у овој општини. Није вама крив за пораз човјек кога сте продали Тужилаштву БиХ. Борили сте се годинама да га склоните а ја у тој прљавој борби нећу да учествујем. (Да не буде забуне са истим не говорим задњих десет година али драго ми је што нисте успјели). Што се тиче жене лијепог имена, њено психичко стање трпимо сви ми, њена странка, њена породица и њени емотивни партнери. Има ту и бахатости, безобразлука јер некада су јој били довољни братуначки жестоки момци и пијачна тезга. Данас су то БХ безбједњаци и министри који су доказани србомрсци (као у оној серији „Отписани“ када су се жене лаког морала продавале нацистицким официрима).

Ових дана жена лијепог имена је најгрлатија у Парламенту БиХ у осуди усвајања акциза што осуђујем и ја уз већину грађана ове земље. Ја осуђујем из угла обичних грађана и моји мотиви су јасни. Александрини су сасвим другачији и тичу се личне промоције на добро плаћеној функцији.

БОЛЕСНО! ВРТИЋ СА ЛИКОМ ПАВЕЛИЋА: Тако нешто могу да смисле само ИЗОПАЧЕНИ УСТАШКИ УМОВИ!

Поћи ћу од чињенице шта је Александра могла да уради тада да је била искрено уз грађане ове земље. Могла је са Савезом за промјене да напусти власт на нивоу БиХ. Могла је да позове грађане на мирне протесте.Могла је али није. 6 хиљада разлога Александра има за то и сви су у конвертибилним маркама. Мислите о томе у октобру. Да ли је Александра и даље у коалицији са оним што су дигли руку за акцизе?

Даље, оно што је мало познато а тиче се грађана регије Бирач су локални избори у Милићима. Александра је одржала приллично запаљиве говоре и отишла за Сарајево. Због тих говора добила је и тужбе за клевету од стране Рајка Дукића (Те његове тужбе су за мене одржавање форме, ја предњачим и неке су му вецћ пале на Врховном суду а неке су враћене на поновни поступак па ћемо испочетка). Услов да ја станем био је да ми остави оца на миру што је и испоштовано.

Што се тиче мог става он је остао исти и све што сам рекао о Рајку Дукићу мислим и данас и мислићу то исто до краја живота (пласирање злонамјерних прича о неким милионима ми прија а можда неком буде примјер како до лаке зараде, па удрите). Све што је Александра рекла о овом човјеку било је за потребе личне промоције и скупљања гласова. Јер Александрина ријеч, њен карактер је растегљив као онај орган кад добије ерекцију па послије неког времена падне, некад брзе, некад спорије.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Муџахедини су одсецали главе српским војницима, а Изетбеговић их је свечано постројио!

Иначе, тужбе против Александре су повучене а она нека објасни грађанима Милића и Републике Српске праве разлоге. То што пласира у јавност да се Дукић уплашио ње је пресмијесно. Вас се госпођо Пандуревић човјек може уплашити само кад Вас погледа и тај страх је тренутан до адаптације на лоше.

Овом народу за који ништа никада нисте урадили није до Вашег болесног хумора као на фотографији испод текста. Можда сте Ви мислили да ћемо ми мушки онанисати уз њу али нимало нам није смијешна још мање узбудљива јер ја на њој видим кућу, жицу и будалу. Има и неког расада иза жице. Уз ограду стану само керови кад је запишавају и ево сад Ви.

Видим и наказу пуну фрустрација која урушава матичну странку, која је у истој нарушила међуљудске односе сплеткарењем, олајавањем, паранојом коју је проузроковао алкохол и бјежање из реалног свијета у неки имагинарни у коме Ви нисте једно велико ништа, на сваком другом мјесту јесте. Једна неостварена жена ни на једном пољу. Увијек друга,  никад ником нећете бити прва.

(ВИДЕО) ХУСЕИНОВЕ ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ: Достојанствен, пре вешања, изговорио је ове поруке које одјекују 11 година!

Наставиће се…

Аутор: Слободан Васиљевић

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нови дипломатски рат: Када год нема шта да ради, Хрватска удара на Србе

Балашевић делио поклоне Хрватима за католички Божић

Уручени станови припадницима Војске и Министарства одбране

(ВИДЕО) НЛО ИЗНАД РУСИЈЕ! Спектакуларни снимак направљен изнад града Липецка!

Оставите коментар