Политика

Чланови Вељине Нове Србије колективно прешли у СНС

Готово цео Општински одбор напустио странку, а наводе да су се на то одлучили незадовољни политиком коју је водио председник Велимир Илић.

Готово цео распуштени Општински одбор Нове Србије на Чукарици на челу са председницом Љиљаном Илић данас је колективно прешао у Српску напредну странку, саопштили су сада већ бивши чланови НС.

снс.орг

Они наводе да су се на то да већински напусте Нову Србију и да поверење дају Српској напредној странци одлучили незадовољни политиком коју је водио председник Нове Србије Велимир Илић и ставовима које је износио у јавности, злоупотребивши, како кажу, коалиционо партнерство.

У саопштењу наводе и да су увек подржавали политику напредњака, као и Владу Србије када је премијер био Александар Вучић, а нарочито државотворну политику коју води као садашњи председник Србије, као и председник странке.

„Желимо да живимо у земљи која има будућност и због свега наведеног смо се одлучили за овај корак, јер и да нисмо данашњим чином званично ушли у СНС, ми бисмо је као одговорни људи, који знају да препознају шта је добро за нашу земљу, подржали и гласали бисмо на изборима за Српску напредну странку”, истакла је Илић.

Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић изразио је задовољство на указаном поверењу и нагласио је да ће се сарадња само наставити у још бољем светлу, јер је и до сада била успешна.

“Српска напредна странка је највећа странка и свако њено ширење је за нас добра вест, јер је она прерасла на неки начин и у народни покрет, који сваким даном постаје све већи и већи, што само потврђује исправност утемељења политике коју води Александар Вучић за добробит свих грађана Србије”, рекао је председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић.

Званичном учлањењу у странку готово целог Општинског одбора Нове Србије на Чукарици присуствовали су и потпредседник ОО СНС Чукарица и народни посланик др Владимир Орлић, председник општине Чукарица Срђан Коларић и потпредседница ОО СНС Чукарица Мирјана Станковић, наводи се у саопштењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИПТАРСКА ПРОВОКАЦИЈА: Довели дете у мајици ,,Велике Албаније“ на лечење у нишкој болници

Сазнајте које је кодно име користио Владимир Путин у КГБ-у и друге занимљивости његовог живота

Обележено 200 година од смрти Карађорђа (ВИДЕО)

Рама објавио Вучићев текст о Косову као причу дана

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun