printscreen/beta
Политика Србија

ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА ПСГ СРЂАН ШКОРО ДАО ОСТАВКУ – Подржао га Душан Теодоровић

Члан Председништва Покрета слободних грађана Срђан Шкоро поднео је данас оставку, јер је после шест месеци посвећене борбе схватио да ПСГ није покрет, већ приватна фирма Саше Јанковића и његове супруге! Његово отворено писмо, као и писмо подршке Душана Теодоровића јавности и чланству ПСГ преносимо у целини.

СКАНДАЛ! ЈАНКОВИЋ: Србија да докаже да су Дечани и Грачаница српски манастири

ОСТАВКА СРЂАНА ШКОРА

После шест месеци посвећене борбе да се оправда поверење 600.000 људи који су се изјаснили да смо ми људи које чекају, дајем оставку у председништву Покрета слободних грађана.

Нажалост, нисмо Покрет, а ни слободни грађани. Покретом и његовом организацијом управља искључиво брачни пар Јанковић.

Од самог оснивања, од кога су се дистанцирали људи који су дали велики допринос у председничкој кампањи, преко брзог изласка академика Душана Теодоровића и повлачења многих оснивача и чланова, па све до данас, у Покрету влада тотална дезорганизација. Све што се по дану тешком муком успешно уради, под окриљем ноћи се разгради. Изјаве Саше Јанковића, изречене у Покрету и у јавности, без договора с председништвом и члановима, с ким и како идемо на изборе, доприносе додатној конфузији. Одлуке доноси искључиво брачни пар Јанковић, оне се мењају свакодневно, ми у Покрету их сазнајемо из медија.

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ У СКУПШТИНИ: Бошко гађао мишем од лаптопа Мартиновића у лице!

Славици Јанковић непосредно и на фин начин покушао сам да објасним да не треба о свему да одлучује. Није помогло. Наравно, покушао сам и са Сашом Јанковићем више пута да разговарам у четири ока. Такође, није помогло. Проблеме сам изнео и на председништву Покрета. У записнику са седнице председништва то није ниједним словом поменуто. Тражио сам да се записник не усвоји и напише нови. Никад није стигао. Оформљена је и нека „њихова екипа“, а сви други су по страни или искључени из дешавања. Редовно абровисање и цинкарење део су сталног блата на умишљеном двору Јанковића. Ко боље цинкари, тај више напредује. Што већи полтрон то више функција у Покрету.

ОГЛАСИО СЕ МАРТИНОВИЋ НАКОН ИНЦИДЕНТА СА БОШКОМ – ево шта је рекао

Нисам, признајем, на време схватио да се пред мојим очима формира приватна фирма Славице и Саше, која се лажно представља као Покрет, окружена њиховим пријатељима и створеним поданицима који имају статус кућних љубимаца. Истовремено, људи који истински желе добро Покрету се проглашавају за непријатеље и преко ноћи постају непожељни. Свака изречена критика доживљава се као лично непријатељство против брачног пара Јанковић.

БЕЖАЛА КРОЗ ПРОЗОР У ДОЊЕМ ВЕШУ: Девојчицу (14) отели и 5 дана дрогирали и силовали! 20 мушкараца се иживљавало над њом!
Тако се не може променити ова лоша и неподношљива власт. Заменити огромно тренутно зло мањим злом, за мене никада није била опција. Стварање нових Слобе и Мире одвело би нас директно у пропаст.

Нисам у стању више да уверавам грађане да гласају за Сашу Јанковића, јер ни сам после свега шта сам видео и сагледао не бих поново гласао за њега. И много ми је жао због тога. Жао ми је и свих добрих људи из Апела 100 који су се пре мене, претпостављам из истих разлога, дистанцирали од Јанковића.

(ВИДЕО/ФОТО) НЕДОНОШЧЕ ЈЕ СТАЛО ЛЕКАРКИ НА ДЛАН: Мајци су рекли да ће бити чудо ако малена преживи, а да видите где је данас!

Као потписник Апела 100, оснивач и члан председништва Покрета слободних грађана дугујем велико извињење грађанима што сам и њих доводио у заблуду својом заблудом.
Без страха и предаје, настављам борбу за нормално друштво.

 

Срђан Шкоро,
Члан председништва Покрета слободних грађана

ПИСМО ДУШАНА ТЕОДОРОВИЋА

Оснивачима Покрета слободних грађана

Драги пријатељи,

У потпуности подржавам ставове које у свом писму изнео Срђан Шкоро. Истовремено, жао ми је што вас нисам и сам детаљније обавестио о разлозима напуштања покрета. Сматрао сам тада, пре неколико месеци, да бих навођењем разлога који су условили моју оставку нанео у јавности штету нашој заједничкој борби за бољу Србију. Сада ми се чини да је требало да захтевам састанак оснивача на коме би се детаљно сагледало стање у Покрету. Такође, жао ми је што још тада нисам обавестио јавност о разлозима свог формалног одласка.

(ВИДЕО) ОНЕ СУ СПРЕМНЕ ДА ГИНУ ЗА ВОЂУ: Елитна јединица снајперисткиња чува Кима!
Слободан сам да Срђановим констатацијама додам своје утиске о потпуно нетранспарентном финансијском пословању, безидејности, неефикасности и непоштовању договореног од стране Председника ПСГ. Протоком времена уверио сам се да Саша Јанковић, кога сам најискреније подржао у председничкој кампањи и у фази формирања покрета, не поседује радне и креативне способности и моралне врлине да председава покретом који покушава да истински промени лице Србије. Никада током своје дугогодишње каријере у земљи и иностранству ми се није десило да толико погрешим у процени радних способности и моралног кодекса једног човека. Погрешио сам и то је моја велика кривица. Примите моје извињење, како због моје погрешне процене, тако и због закаснелог признања.
Покрет слободних грађана, који се тако зове, јер нам је прво име украдено због аљкавости и неспособности, не припада брачном пару Јанковић. Покрет је настао синергијом храбрих појединаца блиставих професионалних каријера који се боре за бољу Србију, не укључујући у ту борбу личне интересе и користи.
Најискреније молим брачни пар Јанковић да напусте покрет.

С поштовањем,

Душан Теодоровић

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Рус посетио Србију, пробао ракију, кафане и печење, а у филму је објаснио зашто се наши народи толико воле

Обрадовић тврди да је „миш“ сам ујео Мартиновића

СТРАШНО: Београђанка 15 минута оставила бебу саму, паук јој однео ауто са дететом!

ПОНОВЉЕНО СИЛОВАЊЕ У РЕЖИЈИ ДРЖАВЕ: Српкињи коју су силовали хрватски војници одбијен статус жртве

Извор: sasajankovic.com

 

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat