printscreen/HappyTV
Политика Србија

Циркус у јутарњем програму: ШЕШЕЉ ХТЕО ДА ИШУТИРА МАРИЋА

"Марићу, испод колена ћу те доле", запретио је Војислав Шешељ јуче водитељу најгледанијег јутарњег програма усред емисије на ТВ Хепи.

ВОЗАЧ ИЗ ШИДА СТАО ДА ПОМОГНЕ АУТОСТОПЕРИМА, ОНИ ГА СКИНУЛИ ГОЛОГ И УКРАЛИ МУ КОЛА: Незапамћен догађај шокирао све!

Атмосфера се до те мере усијала да је уредница Спутњика Љубинка Милинчић, као један од гостију, прокоментарисала да ће Миломир Марић изгледа морати да напусти студио.

Шешељ и Марић делили су један другом пецке током целе емисије, а до врхунца је дошло када је Шешељ озбиљно закључио да су Албанци из Дренице пореклом Срби, као и да се многа албанска деца рађају плава због словенског порекла.

КОМЕ СЕ СМЕЈЕМО
– Смејемо се Албанцима, а што ми нисмо урадили нешто више за себе? – упитао је Марић Шешеља, на шта је овај одмах кренуо да вергла о историји:

ЛАЗАНСКИ: Пуца јужно крило НАТО, то је велика шанса за Србију. Ево и зашто…

– Па могли смо да нисмо на челу државе имали регента који је сањао да се дочепа руског престола иако га је пре тога руски министар упозоравао да не прави државу са католичким Словенима и да ограничи оно што је српско – почео је да објашњава Шешељ алудирајући на краља Александра.

Марић га је тада одсечно прекинуо кратким коментаром „Ма пусти краља Александра“, али Шешеља је то само додатно раздражило.

– Пустићу га, али ајде онда да причамо о кнезу Павлу – навалио је Шешељ, упркос Марићевом инсистирању да се разговор усмери на друге теме.

БАШ СЕ ИЗНЕРВИРАО
Лидера радикала то је толико изнервирало да је погледао испод стола и запретио Марићу да ће га шутнути. На то су се насмејали и други гости у студију, Љубинка Милинчић и Дарко Трифуновић, професор на Факултету безбедности, који од Шешеља једва да су успевали и да дођу до речи. Он је ипак на крају добио прилику да исприча оно што је наумио и о кнезу Павлу.

– Кнез Павле је имао Мусолинијеву понуду за размену становништва, да се сви Албанци са КиМ преселе у Истру, а сви Словени, укључујући и Србе из Истре, да се преселе на Косово. То је кнез Павле одбио – задовољно је завршио причу Шешељ.

НАЈБРУТАЛНИЈИ ПЛАЋЕНИ УБИЦА РАДИО ЗА ДРЖАВУ: Како се Сретко Калинић иживљавао над Легијиним војницима

Но, ни Марић му није остао дужан.

– Ти и Милошевић сте, бре, најкривљи! Ви сте криви за све што нас је снашло – викнуо је Марић у свом добро познатом шегачком маниру.

– Ајде, ја сам крив, мени је суђено. Теби још није, али ускоро ће – запретио му је још једном Шешељ на крају најузаврелијег дела јутарњег програма.

youtube.com/Balkan Channel

Добио 200 марака у шаху са Чуметом
Војислав Шешељ мртав хладан је, гостујући у јутарњем програму, признао да је одлазио у Шилерову, а да је, играјући шах са Чуметом, зарадио чак 200 марака.

ТАЈНИ СТЕНОГРАМ ОТКРИВА – Како су комунисти и Тито продавали Косово!

– Са Чуметом сам играо шах кад сам био председник општине. Ишао сам да обиђем радове у Сурчину, он ме је видео и звао ме да играмо шах. Ја сам му рекао да хоћу једну партију, али у сто марака. Коначан скор је био 3:1 за мене и ја сам са 200 марака лепо отишао – испричао је Шешељ.

Ћурувија убијен да се окриви Милошевић
У случају Ћурувије све је наопако постављено, тврди Војислав Шешељ.

ДЕПРЕСИВНИ ПЕТАК: Облаци, киша и хладно време! Шта нас за викенд очекује?

– Ћурувија је убијен на самом почетку акције против Милошевића. Ми смо политички обрачун са њим завршили затварањем новина, он више није био у стању да издаје Дневни телеграф и није било мотива да се убије. Али је убијен, као што је и Стамболић, да се све припише Милошевићу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КО СВЕ ПОДРЖАВА МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Након Харадинаја и Рама подржао Ђукановићеву кандидатуру

(ВИДЕО) Ево шта ће Русија представити на предстојећој војној паради!

СКИНУО СЕ ГО, ЗАДАВИО МАЈКУ, ПУСТИО МУЗИКУ, ПА ОТИШАО ДА СЕ КУПА: Детаљи језивог злочина у Параћину!

ДАНАС ЈЕ ВЕЛИКИ ПЕТАК: На најтужнији хришћански празник ево шта никако не смете да радите

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat