youtube
Свет

ЦИА ТРАЖИ РАДНИКЕ! Нуде посао и од куће, ево које вештине траже од кандидата!

Америчка Централна обавештајна агенција (ЦИА) објавила је у британском недељнику "Економист" оглас за посао, у којем тражи "високоучинковите, патриотске професионалце разноликог опсега порекла, вештина и животних искустава".

(ВИДЕО) ЗБОГ ОВОГ ШИПТАРСКОГ ПОКОЉА ЈЕ СРБИЈА БОМБАРДОВАНА: Србима је намештен злочин, а онда је она открила праву истину

Успешни кандидати треба да „служе САД спровођењем мисије Агенције као прва линија одбране нације“.

– Заинтересовани смо за кандидате који су доступни за пуно радно време, део радног времена и консултантске могућности како код куће тако и у иностранству – пише у огласу.

ПУТИН ОТВОРЕНО ЗА СРПСКЕ МЕДИЈЕ: Ево шта је одговорио на питање да ли можемо да рачунамо на његову подршку против „војске Косова“?!

У њему се наводи да је намењен „интелектуално знатижељном авантуристи који тражи неупоредиву међународну могућност високог утицаја“.

– Ми нудимо начин живота који изазива најдубље изворе интелекта, издржљивости и просуђивања индивидуе. Иако никакво специфично порекло није неопходно, кандидати с искуством у бизнису, предузетништву, продаји, маркетингу, некретнинама и управљању пројектима је веома пожељно – наводи се у огласу.

ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА: Тадић бранио Путину да дође на Маракану

У њему стоји да „пожељни кандидати треба да поседују следеће: држављанство САД, двојно држављанство САД или статус становника са законитим сталним боравком (Лаwфул Перманент Ресидент – ЛПР) у САД“, као и „три и више година међународног искуства“.

Тражи им се и „вештине знања страних језика, способност успешног проласка медицинске и безбедносне обраде“, а уз то „индивудуе морају да се физички налазе у САД како би се пријавиле“.

НЕОБИЧАН ПОКЛОН ЗА ПУТИНА ОД ВУЧИЋА: Ево шта ће председник Србије поклонити председнику Русије

У опису стоји да „плата није назначена“ и да је оглас објављен 10. јануара 2019, а траје до 14. јануара 2020. године, а наведен и поштански претинац Регрутног центра у Вашингтону на који се шаљу пријаве.

ДУШКО (19) ПОСЛЕ ТУЧЕ 7 ДАНА БИО У КОМИ, ПА ПРЕМИНУО: Крвнички су га претукли пајсером у заказаној тучи навијача!

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ ЛАНЧАНИ НА ОБРЕНОВАЧКОМ ПУТУ: Један ауто у други, па у аутобус ГСП на линији 860!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МЕТЕОРОЛОЗИ УПОЗОРАВАЈУ: 2018. је била паклена година у Србији, а екстремне климатске промене нам тек следе!

ПУТИНОВ ПОМОЋНИК ЈУРИЈ УШАКОВ ОТКРИВА: Председник Русије ће сутра изнети став Москве о КиМ

ДРАМА НА ЧУКАРИЦИ! Жена покушала да се ОБЕСИ У СТАНУ, полицајци исекли канап и СПРЕЧИЛИ ТРАГЕДИЈУ!

ДЕСНА РУКА ЛУКЕ БОЈОВИЋА ФИЛИП КОРАЋ НАРУЧИО СУРОВУ ЛИКВИДАЦИЈУ НА ВОЖДОВЦУ?! Сведок-сарадник открио све о бруталним убиствима шкаљараца!

(ВИДЕО) ХАОС У САБОРУ: Премијера гађали авионом, реакција министра запањила Хрватску

УХАПШЕН ПЕДОФИЛ ИЗ БЕОГРАДА! Родитељима слао поклоне, они му плаћали ФОТОГРАФИЈАМА ЊИХОВЕ ДЕЦЕ!

Извор: Tanjug; D.k.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Sun
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed