Youtube
Регион

ЦИА: Кроз БиХ се све више превози хероин и пере новац

Босна и Херцеговина све више постаје транзитна тачка за превоз хероина у Западну Европу, објавила је Централна обавештајна агенција (ЦИА).

АЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ! ЛЕКАРИ ДЕЛИМИЧНО ИЗВЕЛИ ДАРКА ЛАЗИЋА ИЗ ВЕШТАЧКЕ КОМЕ: Певачев отац открио у каквом је сада стању његов СИН!

У извештају који је објављен на сајту ЦИА наводи се и да је БиХ мала транзитна тачка за превоз марихуане, као и да је „изузетно угрожена“ активностима прања новца „с обзиром на нерегулисану економију, слабу примену закона и случајеве корупције“.

ДАРКО ЛАЗИЋ КОМУНИЦИРА СА ЛЕКАРИМА Стручњаци објаснили зашто су морали да га уведу у кому и како га изводе из бесвесног стања!

Наводи се и да се БиХ суочава са проблемом незапослености, лоше економије, негативне стопе наталитета и загађеним ваздухом, преносе Независне.

Преминула глумица добијала ЈЕЗИВЕ ПРЕТЕЋЕ ПОРУКЕ које се тичу њеног вереника након ЛИКВИДАЦИЈЕ ММА БОРЦА

ДАРКОВ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ О ЛАЗИЋЕВОМ СТАЊУ: Истина је да су га пробудили, али…

ДАРКО ЛАЗИЋ ЈЕ ПРЕ НЕСРЕЋЕ ОТКРИО ВЕЛИКУ ИСТИНУ О СВОЈОЈ ВЕРЕНИЦИ: Његове речи парају срце!

ТРАГЕДИЈА НА ЗЛАТИБОРУ Убио полицајца, па себе! Мотив открива НАЈСТРАШНИЈЕ детаље из прошлости!

СРЕДЊОШКОЛЦИ НАПРАВИЛИ ХАОС У АТИНИ! Напали полицију испред скупштине уз повике: Дајте новац за образовање, а не за НАТО покоље!

(ФОТО) Ово је убица из Великог Извора: Намамио је мајку речима да отац умире, па је на прагу куће искасапи

(ФОТО) ГЛУМИЦА КОЈА ЈЕ УМРЛА ОД ХЕРОИНА БИЛА ЈЕ ТРУДНА? Језиво откриће о Ивани и њеном веренику!

(ВИДЕО) ДРАМА У ВЕНЕЦИЈИ! МОРЕ ПРОДИРЕ У ГРАД, СВЕ ЈЕ ПОПЛАВЉЕНО: Полиција евакуише људе из центра, вода им дошла до струка и не престаје да расте!

(ВИДЕО) АМЕРИ ХТЕЛИ ДА УПЛАШЕ ПУТИНА, А ОНДА ЈЕ УСЛЕДИО ОДГОВОР КОЈИ ИХ ЈЕ ЗАЛЕДИО: Русија поставила Самарканде на границе НАТО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ПРЕДОЗИРАЊА ГЛУМИЦЕ ИВАНЕ Када су је нашли, већ 7 сати је била мртва, скроз модра, а из уста јој је цурила крв

(ФОТО) ЦЕЛА ХРВАТСКА НА НОГАМА! Невреме погодило Истру! Нестали сурфери, потрага одложена због таласа од 7 метара!

(ВИДЕО) ХРВАТСКИ КРАЉ ТОМИСЛАВ ЈЕ ИЗМИШЉЕН, ОН ЈЕ БИО СРПСКА КРАЉИЦА! Католички теолог и историчар Горан Шарић разбио највећи мит „лијепе њихове!“

ИНТИМНА ИСПОВЕСТ ДАНИЛА ЛАЗОВИЋА: Шта је најважније у кафанским тучама, шта се догодило када је са оцем био у манастиру МИЛЕШЕВА, где је упознао Радована Караџића … ЧИТАВ НАШ НАРОД СЕ САДА ИСПОВЕДА

ХРВАТИ ЗБОГ СРБИЈЕ ИШАМАРАНИ У БРИСЕЛУ: Загреб намерио да нас уцењује, али је УМЕСТО ТОГА ЖЕСТОКО ПОНИЖЕН!

Русија разочарана због гласања Генералне скупштине о Споразуму о ликвидацији ракета

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар