Printscreen
Америка Свет

ЦИА ЋЕ БИТИ ЈОШ СТРАШНИЈА И ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ОНО ШТО ЈЕ БИЛА! Да ли се то Трамп БРУТАЛНО свети ДИП СТЕЈТУ?

Велике промене у САД

(ВИДЕО) Скандал на ломљењу чеснице у Загребу! Бандић „на муфте“ извукао новчић

Амерички НБЦ пише о „сестринству шпијуна“ пошто ће, како се наводи, на свим кључним позицијама у главним директоратима ЦИА бити жене. Кренуле су одмах и спекулације да је ово освета Доналда Трампа „ДУБОКОЈ ДРЖАВИ“!

Директорка ЦИА Ђина Хаспел именовала је Синтију „Диди“ Реп у сам врх агенције, на позицију заменика директора за аналитику, суштински највишу аналитичку позицију у агенцији.

(ФОТО) ПЛАКАТИ У БАЊА ЛУЦИ „Патријарх Вартоломеј – поганин и цариник“

Постављање Синтије Реп на ту позицију значи, како се наводи, да ће три главна директората агенције, за аналитику, операције и науку, сада водити жене.

Хаспел, прва жена директор ЦИА, претходно је на позицију заменика директора за операције у агенцији именовала Елизабет Кимбер, као прву жену на тој позицији.

ЦЕЛЕ ГОДИНЕ ЋЕ ВАС ПРАТИТИ СРЕЋА И БЛАГОСТАЊЕ За Бадње вече морате да урадите ОВО у тачно одређено време!

Кимбер је тиме постала одговорна за шпијунску мрежу ЦИА-е широм света.

Кимбер и Реп придружиле су се Дони Мајерикс, заменици директора за науку и технологију, као, како се наводи, особе на највишим извршним позицијама у традиционалним центрима моћи агенције.

(ФОТО) БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ НА СВЕТУ! Овако се Јужна Америка опростила од легендарног Шекија!

Ово је први пут да сва три директората воде жене, а 50 одсто радне снаге ЦИА сада чине жене, наводи Британи Брамел, директорка ЦИА за јавна питања.

„Диди Реп доноси широку, дубоку експертизу из агенције и обавештајне заједнице у својој новој улози шефице Директората за аналитику. Својим ангажованим стилом вођства и репутацијом особе која је објективна, Диди ће тријумфовати вођењем нашег талентованог аналитучког кадра“, казала је Брамел.

Нова иницијатива: Отворити границе између Србије, Црне Горе и РС

Реп, стручњак са Блиског истока, била је директор одсека за јавна питања под вођством директора Дејвида Петреуса и заменик извршног директора под вођством Хаспелове.

Пратила је и састављање дневног брифинга за председника док је била у кабинету директора Обавештајне службе САД (ДНИ). Њен супруг, отац и мајка такође су радили за ЦИА, наводи НБЦ.

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ УБИЦА У БЕЛОЈ ЈАКНИ! Он је усмртио човека на Бановом Брду усред бела дана! Потрага широм Србије за Суботичанином (38)!

Хаспел је, у првим месецима након што је преузела функцију директорке у мају 2018, именовала и Кортни Симонс Елвуд за генералну саветницу агенције и Соњу Холт за директорку надлежну за разнолискости.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
27°
Sat