Интервју

ЋЕРКА ХЕРОИНЕ СТРАДАЛЕ НА КОСМЕТУ: ДА ВРАТИМ ВРЕМЕ, ОПЕТ БИХ ПОДРЖАЛА МАЈКУ НА ТОМ ПУТУ!

Српска јавност, помало неправедно, представила ју је искључиво као ћерку херојски страдале Љиљане Жикић Карађорђевић, мисице која је живот уградила у одбрану Космета као добровољац. Ипак, она је нешто много више од тога: Дина Галорини је будући доктор наука, поносна мајка и прелепа млада жена са израженим и јаким моралним кодом.

Као таква, у ексклузивном интервјуу за Говори Србија, она открива зашто „сунце туђег неба не грије као наше“, због чега би РТС морао направити противтежу ријалити култури, како је Космет и питање покрајине нешто што дотиче сваког од нас, али и како је поносна на страдалу мајку, коју, да може „премотати време“ не би спречавала, већ подржавала у њеној одлуци!

БЕЛИ МЕДВЕДИ: ШТИТЕ ИХ ПОЛИЦИЈА И МЕДИЈИ, А МИГРАНТИ НАПАДАЈУ УЗ „АЛАХУ ЕКБЕР“!

ГС: Данас се у Србији, вештачки, као императив намећу одлазак из земље и ултафеминистичко схватање да жена не треба да рађа. Ви сте, и породично и пословно, имали шансе да живите у иностранству, али сте одлучили да останете овде, а истовремено сте мајка од 19-те године…Како гледате и објашњавате ове одлуке?

Свесна сам тога да многи људи данас одлазе из земље, на жалост. Верујем да не би одлазилида не морају или из неког разлога то не желе. Свако има право на свој избор. Ја имам прилику да одем из Србије зато што ми браћа живе у иностранству и често ме позивају, али сматрам да припадам овој земљи, овде ми је кућа. То осећање припадања ништа у иностранству не би могло да би надомести. Понављам, желим да верујем да свако има права да бира где ће живети, ако је у могућности да бира, а ја имам сина и то је још један важан разлог зашто желим да живим овде. Удала сам се за бившег супруга из велике љубави и из те љубави се родило наше дете. Верујем да је важно да се деца рађају из љубави, зато бих волела да сваки мушкарац и жена постану родитељи када су заиста спремни за то, то је веома важно за стабилност породице. Неки људи су за то зрели са 18, неки са 25, неки тек са 40 година и то је све у реду, као што је у реду и није ништа страшно ако неко не жели да се оствари у улози родитеља. Свако има право на свој избор, није добро, примера ради, присиљавати некога да буде доктор ако та особа жели да буде глумац.

РАСКРИНКАН МИЉЕНИК АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ: ЦРНОГОРСКИ „ОПОЗИЦИОНАР“ ПЛАГИРАО МАГИСТАРСКИ!

ГС: Као ехо вашег одговора, ваља споменути да је београдском чаршијом, па и делом медија својевремено прострујала информација да улазите у Парове, што се одлучно демантовали и одбили. Како гледате на ријалити и стварање ријалити генерација – какве последице ће имати тај процес и шта је ваш лични суд?

Информација о мом уласку у „Парове“ није била тачна. Водим нормалан живот, препун лепих обавеза, завршавам мастер студије економије до краја јуна, а жеља ми је да ове године упишем и докторат. Посвећујем се свом сину, а надам се да ћу убрзо почети и да радим. Верујем да у народу постоји потреба за таквим емисијама, чим су толико гледано, уосталом, свако има право да гледа шта жели. Ипак, ја бих волела да се исто тако улаже у образовне емисије. РТС је имао сјајан едукативни програм и жао ми је што не постоји баланс између тих садржаја, волела бих да мој син Виктор може да одраста уз Бранка Коцкицу баш као што сам ја то радила.

ТАКО СЕ ТО РАДИ – БЕСНИ СОРОШ БЕЖИ ИЗ МАЂАРСКЕ, ОРБАН „ОБЈАСНИО“!

ГС: Либералне струје покушавају да наметну тезу да је Космет питање које занима људе из руралних средина, затуцане, ретроградне… Ви сте млади, физички атрактивни, припадате урбаном кругу, па вам је опет јужна покрајина и њена будућност битна. Да ли је та пласирана теза лажна, ко је пласира и зашто?

Не знам да ли је пласирана теза лажна и зашто је пласирају. Питање Космета је веома комплексно и одговор на многа питања занима све нормалне људе и емотивно их дотиче, признали они то или не. Будућност наше покрајине је битна, ја само не бих волела да губимо људске животе бранећи наше интересе на Косову. Моја Мама је на жалост тако изгубила живот.

НЕМА ДАЉЕ: МИЛОВ ГЛАВНИ ТУЖИЛАЦ ТУКАО ВЕЗАНЕ ЛОГОРАШЕ, А САДА СУДИ СРБИМА!

ГС: Колико год било емотивно тешко, ако би данас знали шта ће се догодити, да ли би спречили мајку да оде у рат и да ли би је било могуће спречити?

Моја мајка је била храбра и свесна где је отишла, било је то јаче од ње и сигурна сам да је не би било могуће спречити. Поносна сам на њен чин одважности, који није ништа ново у нашој породици, јер је и мамим стриц из Херцеговине био народни херој у Другом светском рату. Не бих је спречавала, већ бих је подржала у одлуци. Она је била велики родољуб и из те љубави су се рађале и предивне песме о Србији.

(ВИДЕО) ОВО НИСТЕ ВИДЕЛИ НА РТС-У: ГЕНЕРАЛ ПЕВА ЧЕТНИЧКУ ПЕСМУ СА БИНЕ

ГС: Мало је познато да се она редовно виђала са Томиславом Карађорђевићем? Каква је природа тих односа, знате ли нешто о тим разговорима?

Сматрам да је то био њихов избор, љубави не можемо судити. Не желим о томе јавно полемисати из поштовања према породици Карађорђевић и зато што мислим да је љубав измеђ њих приватна, а не јавна ствар. Једини који би имали права причати о природи тих односа јесу њих двоје.

Разговор водио: Т. Ловрековић
Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЧОВИЋ ОТКРИО НОВЕ ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ ИЗ ПОДГОРИЦЕ: Неко је, не баш голорук, посетио судије у свлачионици на полувремену треће утакмице финалне серије!

БРАК ИЗ ПАКЛА: Наташа Беквалац умало изгубила бебу у 6. месецу због стреса!

(ФОТО) ЛИБЕРАЛНЕ БЉУВОТИНЕ НА САЈТУ БЕОГРАДА: ИСМЕВАЈУ ОТПОР БОМБАРДОВАЊУ, ШИРЕ НАТО ПРОПАГАНДУ

ОКУПАЦИЈА ИНСТИТУЦИЈА: ИЗ НОВОСАДСКОГ ПОЗОРИШТА ПРОМОВИШУ РАДИКАЛНИ ФЕМИНИЗАМ, А У ИМЕ „УМЕТНОСТИ“!

(ВИДЕО) УШАО ГО У РЕСТОРАН И ПОЧЕО ДА ПУЦА: 4 мртвих, 4 рањених у пуцњави у Кући вафла у Тенесију

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed