Pixabay
Друштво Србија

ЦЕО БЕОГРАД ЈЕ ПРИЧАО О ЊИМА Девојка после секса добила осип по телу! Доктор је позвао полицију, а онда су они у стану на Врачару затекли два леша…

Доктор је био запрепашћен и инсистирао је на објашњењу.

(ФОТО) ПАНИКА МЕЂУ ТУРИСТИМА И МЕШТАНИМА: Најмање три особе погинуле у СНАЖНОМ ЗЕРМЉОТРЕСУ

Да ли су и ове приче можда део неке наопаке бајке забринутих мајки и очева, не знамо, али је сигурно да су многи млади након што су их чули два пута размислили пре него што су одлучили да поклоне своје поверење.

АВИОНИ У ВАЗДУХУ Војска надлеће југ Србије

Једна од урабаних легенди Београда говори о младићу и девојци који су се упознали једне зимске вечери у познатом београдском клубу. Младић је према наводима девојке био изразито привлачан и деловао је као неко из добростојеће породице, служећи се лепим манирима.

(ВИДЕО) Невиђен скандал на прослави Олује хрватски државни врх се обрукао као никад!

После пријатног времена проведеног у разговору, уследио је и пољубац. Журка се лагано приводила крају и он јој је предложио да остатак вечери проведу заједно, што је она без размишљања прихватила. Већ сутрадан девојци се по телу појавио необичан осип који ју је јако узнемирио, па је одлучила да оде на преглед у једну београдску клинику, где је утврђено да су осип изазвале бактерије које се могу наћи искључиво на лешевима!

Доктор је био запрепашћен и инсистирао је на објашњењу како је девојка доспела у додир са њима. Потом је алармирао полицију која је упала у стан младића који се налазио на Врачару. Даља прича нам говори о томе како су у стану затечена два свежа леша са којима је младић општио. Младић је завршио на Психијатријској клиници, а сумњало се и да је девојка умешана у случај убиства двоје пронађених људи. Случај никада није званично потврђен у полицији, нити у једној установи психијатрије.

ЗАСТАВА СА ГРБОМ СРБИЈЕ ЗАБРАЊЕНА ЈЕ ЗА СВАДБЕ И ПРОСЛАВЕ: Какве су казне и када српска тробојка СМЕ ДА СЕ УПОТРЕБЉАВА!

Сумња се да је разлог прикривања овог злочина тај што младић потиче из имућне и богате породице, и да је некоме плаћено да читав случај заташка. Било како било, услед недостатака полицијских извештаја, цела прича остаје само на нивоу легенде, која и даље понекад кружи у круговима београдским клабера.

Ко је Милов официр који је дошао на прославу ОЛУЈЕ?!

Будите на опрезу следећи пут кад будете излазили и упуштали се у све чари ноћног живота, јер може се и Вама десити да налетите на неког од ових манијака.

КАКО ДА СПАСЕТЕ ЖИВОТ АКО ВАС УЈЕДЕ СТРШЉЕН: Смрт наступа за само неколико минута, а ево када је УБОД ФАТАЛАН!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ФАНОВИ АЦЕ ЛУКАСА ЗАБРИНУТИ: Певач одложио наступ због погоршаног здравља!

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ТРОПСКЕ ДАНЕ! Од сутра крећу ПАКЛЕНЕ ВРУЋИНЕ, РХМЗ упозорава и на ово!

ОВО ЈЕ НАЈЈЕЗИВИЈИ ЗЛОЧИН ПОЧИЊЕН У ЈУГОСЛАВИЈИ Шефка је убила трудну школску другарицу и ОТЕЛА ЈОЈ БЕБУ ИЗ УТРОБЕ, а оно што се касније десило још више леди крв у жилама!

ИСПОВЕСТ ЗАГРЕБАЧКОГ СВИНГЕРА: Жена ми је досадила после 15 година брака, а онда сам је увео у СЕКС КЛУБ! Испунио сам све фантазије, а редовно се виђамо са паром из Београда!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
27°
Tue