Foto: Pixabay
Србија Хроника

Цело село оставили без струје: Лопови однели 1.000 метара бакарног кабла са далековода

Лопови су синоћ исекли и однели око хиљаду метара високонапонског кабла са далековода, којим се село Купусина код Апатина снабдева струјом из правца овог града, а 2.000 мештана оставили више часова у мраку.

(ВИДЕО) СУПЕР ПУМЕ СТИЖУ У СРБИЈУ, БЕОГРАД ВЕЋ КУПИО девет хеликоптера Х145М, четири Ми-35М и три транспортна Ми-17В-5!

Полиција интезивно трага за починиоцима, а истрага је усмерена и према онима који се баве откупљивањем украденог бакра.

Проблеме у снабдевању електричном енергијом Купусинци су пријавили око 21 час, када су на терен изашле дежурне службе Електродистрибуције, како би отклониле квар.

ИЗМЕНЕ КРИВИЧНОГ ЗАКОНИКА СТУПАЈУ НА СНАГУ 1. ДЕЦЕМБРА: Убица из Новог Сада може да добије до 40 година, доживотни затвор ће се изрицати тек за шест месеци

Убрзо је констатовано да је исечено и украдено ближе хиљаду метара 20-киловатног далековода, о чему је обавештена и полиција која је изашла на терен како би обавила увиђај.

Због ове крађе Купусина је неколико сати била без струје, а напајање је обезбеђено са мреже из другог правца, преко Бачког Моноштора.

„СРБИЈА ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ЗА (НАВОДНИ) ГЕНОЦИД“: Тачи поново оптужује Србе и Србију за ЗЛОЧИНЕ које је ОН ПОЧИНИО!

Није познато колико су новца лопови зарадили крађом ових каблова, као и то на који начин је изведена, с обзиром да је мрежа било под напоном, а далеководи висине око 15 метара. Прве процене указују да је украдено око хиљаду метара бакарног кабла, пресека 50мм2, чија је вредност на црном тржишту око 20.000 евра.

Отворен културно-административни центар „Патријарх Павле“

(ФОТО) ФРАНЦУСКА ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СЛИКУ ЛИЦА ЗА КОЈЕ СУМЊА ДА ЈЕ ОДГОВОРНО ЗА СИНОЋЊИ НАПАД: Апелују на грађане да сарађују

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ ТРГОВИНЕ ОРГАНИМА НА КОСОВУ: Тројица ухапшена у Чаглавици после претреса приватне клинике

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВОЖДОВЧАНИ СУ БИЛИ НАЈБРУТАЛНИЈА БЕОГРАДСКА ЕКИПА: Секире, мацоле, врело уље, моторне тестере били су њихов начин комуникације! А ОНДА СУ НЕСТАЛИ!

СОРОШЕВЦИ НАПАДАЈУ ЗАВЕТНИКЕ ЗБОГ ОСНИВАЊА СТРАНКЕ!

САМО ШТО НАМ НИСУ ТРАЖИЛИ ДА УБИЈЕМО ПУТИНА! Најповерљивијим дипломатским каналима у Београд стигла СРАМНА ПОНУДА Вашингтона! Ставка под бројем 1 је шамар века!

ЛАЖНА ДРЖАВА ПОДМИЋУЈЕ КРВАВИМ НОВЦЕМ: Дачић: Пацоли са 500.000 долара хтео да купи признање!

radiodunav/republika

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri