Извор: nasa.gov
Занимљивости

Чека се одговор: Ово је порука коју смо послали ванземаљцима

Наш први контакт с ванземаљцима, ако их има, могао би да буде већ за 24 године. Наиме, научници су пре месец дана послали музичку поруку према оближњој планети, која је по многим стварима слична Земљи.

Организација МЕТИ интернешенал чак девет пута је радио-таласима послала поруке интелигентним ванземаљцима, и то између 16. и 18. октобра, како би научници били сигурни да ће стићи на одредиште.

(ВИДЕО) ПОСЛЕ 40 ГОДИНА: Руси модернизују српску пругу! Ево шта су урадили и шта још планирају

Порука се састоји од 33 композиције, које трају по 10 секунди. Послата су и упутства у којима се наводи да човечанство бележи време, као и напомена о тренутку када ћемо ослушкивати повратну поруку.

Музички сигнал послат је према егзопланети ГЈ273б, која се сврстава у категорију „Супер Земље“. Има нешто већу масу од Земље, налази се у зони која би могла да подржи живот и удаљена је 12 светлосних година од нас. То значи да би одговор могао да нам стигне за 24 године.

СЕКС СА ДЕЦОМ ОД 13 ГОДИНА БИЋЕ ДОЗВОЉЕН?! У Европској унији се на мала врата ЛЕГАЛИЗУЈЕ ПЕДОФИЛИЈА!

У питању је прва порука послата с циљаним очекивањем одговора. Наравно, ако ванземаљци уопште постоје, препознају поруку и одлуче да одмах одговоре на њу.

Извор: Индекс.хр

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кадиров без милости: Смртна казна за регрутере терориста

Српски геј манекен који се ,,удао“ за мушкарца извређао хетеросексуалце: ,,УМРЕЋЕТЕ ЈАДНИ И ИСФРУСТРИРАНИ“

Како је утврђена војна неутралност Србије?

Оставите коментар