montaza public
Друштво Србија

ЧЕКА НАС ЕПОХАЛНА ПРОМЕНА И ПОВРАТАК МАТРИЈАРХАТА: Милика је предвидео поплаве у Србији и хаос у Сирији, а сада открива да ли ће бити рата и шта нас чека

Астролози воле да кажу да паметан и мудар човек влада својим звездама, али шта кад на догађаје не може да утиче, као што је то случај са народом у Сирији или природним непогодама које не може да спречи?

Кад су немоћни, људи воле да се окрену пророцима, астролозима и звездама како би покушали да се припреме на будуће догађаје. Тако смо и ми, под тензијом од могућег избијања Трећег светског рата, потражили мишљење астролога, али не било ког.

ПОБЕДИО ЈЕ ОПОЗИЦИЈУ, АЛИ… : МИЛА РУШИ ЊЕГОВА ДЕСНА РУКА, РАТ ЈЕ ВЕЋ ПОЧЕО!

Милика Каљевић из Бачког Доброг поља код Врбаса већ је предвидео поплаве које су погодиле Србију 2014. године и актуелна дешавања на Блиском Истоку.

МАЛА ЉИГАВА ПРОСТАЧИНА! Квазиводитељ Иван Ивановић извређао француског хуманисту Гујона!

У емисији „Луча Микрокозма“ која је снимана априла месеца 2017. године најавио је и немире на Косову и Метохији, појаву торнада у Србији, поготово у Војводини, катаклизмичне слике у Сједињеним Америчким Државама, најјачи Ураган „Ирма“, велики број торнада, поплава и пожара, експанзију Ислама и нове таласе миграната.

СТУДЕНТКИЊА УПОЗНАЛА АЛБАНЦА И ПОСТАЛА ПРОСТИТУТКА: Била сам пристојна девојка, а онда сам спавала са петорицом! Увела сам и другарице

Eternal Sun ☀️💫

Posted by Milika Kaljevic on Tuesday, 3 April 2018

Каљевић је, иако по образовању пијаниста, и песник, а за себе воли да каже и да је езотерик. Астрологију је проучавао 7,5 година пре него што је направио прва озбиљна предвиђања. Нажалост, она за нашу земљу нису превише позитивна у наредном периоду.

ШЕШЕЉ И ЧАНАК УМАЛО СЕ ПОТУКЛИ У СТУДИЈУ ТВ ХЕПИ: Разбио бих га као звечку да нас Зукорлић није раздвојио!

Да ли Србији ове године прете поплаве, као што је био случај 2014. године?

Србија постаје тектонски нестабилно подручје. У Војводини ће бити честе појаве јаких ветрова поготово торнада категорије Ф1. Нивои река ће расти, поготово у другој половини године, али ће Србија бити одбрањена.

Помињали сте губитак средњих класа и владавину матријархата. На шта сте конкретно мислили?

Највећа епохална промена на глобалном плану је завршетак времена патријархата и почетак матријархата. Жене ће преузимати водеће улоге. Патријархат је свакако значио наталитет, али матријархат значи склад са природом од које смо се много удаљили.

ИНЦИДЕНТ У СКУПШТИНИ: ШЕШЕЉ ЗГАЗИО ХРВАТСКУ ЗАСТАВУ И ПСОВАО ДЕЛЕГАЦИЈУ САБОРА – ХРВАТИ ПРЕКИНУЛИ ПОСЕТУ!

Једна од великих опасности на глобалном плану јесте нестанак средње класе. Међутим, улога жена ће ту одиграти важну улогу. Нова енергија ће деловати кроз њих. И временом ће се тај јаз чији је узрок био нестанак средње класе санирати.

Заиста улазимо у Ново Доба. Не треба да се плашимо хаоса, јер се из њега увек рађа нешто ново.

Да ли ће бити још непогода у САД?

Да, тотално помрачење Сунца одиграло се у августу прошле године, сенка помрачења је пала на Сједињене Америчке Државе што је веома опасно по њихову територију јер им доноси лоше климатске услове, као и опасности по њихове владаре.

Америка јесте војна сила, али ће силе природе бити окренуте против ње. Код њих ће бити немира, нових катаклизми, док небо уопште није наклоњено Доналду Трампу.

Амерички владари морају да схвате да је Србија Нови Израел, држава која ће имати веома велики духовни значај у будућности. Из Србије ће настати нови вид духовности који ће се проширити целим светом. Било би добро да то схвате на време и да промене свој став према Србији, јер јој много дугују.

(ФОТО) ВАТРЕНИ ОБРАЧУН У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА ИСПОД БРАНКОВОГ МОСТА: У пивници у Црногорској убијен ВОЗАЧ БЕНТЛИЈА који је пресекао председничку колону, нападач у бекству

Какви су односи Трампа и Путина и какви ће надаље да буду?

Однос снага је изједначен. Трамп ће желети да се докаже пред Американцима да је јачи од Путина. Међутим, неће му поћи за руком. Путин је много већи стратег који добро зна шта ради.

Срећом, силе су изједначене. Биће још Трампових гафова, вербалних удара, али ће се ипак постићи договоре „дипломатијом“.

Шта ће бити са Сиријом?

Сирија је много страдала, сиријски народ је преживео велику трагедију, али ће Сирија опстати. Не само да ће опстати, него ће од јула месеца 2018. године почети да јача, што ће изненадити многе аналитичаре Запада.

А свакако у другој половини године следи експанзија Ислама и исламског света, што ће бити велики изазов Европи и хришћанским црквама које ће муњевито похитати ка удруживању.

(ВИДЕО) Лазански демолирао НАТО Милићку

Emisija "Luca Mikrokozma"- Sta nas čeka u budućnosti?Voditelj :Milos Tadic

Posted by Milika Kaljevic on Wednesday, 24 May 2017

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ: Русија стварно има суперсонично оружје

(ВИДЕО) Навијач поверовао да Будућност постаје Звезда и игра Евролигу у Београду, новинар плакао од смеха!

(ВИДЕО) НЕМАЧКА У ШОКУ: Јевреје бичују усред Берлина

(ВИДЕО) ПАНИКА У ЗАГРЕБУ: Мушкарац у арапској одећи баца ранац међу пролазнике

НЕВЕРОВАТНО! БИЈЕ ПА ТУЖИ: Лазукић поднео пријаву против Беквалчеве за лажно пријављивање!

Kurir.rs, Telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue