zavetnici.rs
Политика Србија

ЧЕДА СЕ УПЛАШИО МИЛИЦЕ ЂУРЂЕВИЋ: Није се појавио на ТВ дуелу!

Носилац изборне листе Београд има снаге - ЗАВЕТНИЦИ, Милица Ђурђевић Стаменковски, објавила је јутрос на свом Фејбсук профилу да су представници ЛДП без икаквог образложења отказали телевизијски дуел са њом иако су га претходно сами затражили директно код уредника Хепи телевизије, Миломира Марића.

УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Снимци са куће ослобађају Зорана

„Јутрос у 07 часова приликом мог гостовања у јутарњем програму Хепи телевизије обавештена сам да су из изборног штаба ЛДП звали Миломира Марића и затражили дуел са мном. Међутим, синоћ су већ почели да траже изговоре да би на крају искључили мобилне телефоне и нестали без трага.“, наводи Ђурђевићева у својој објави.

Подсетимо, она је пре неколико дана као одговор на неосноване нападе у којима су представници ЛДП и појединих НВО оптужили Заветнике да шире говор мржње њих позвала на отворено телевизијско суочавање.

„Представници ЛДП данима бране антиуставне НВО од Заветника јер смо рекли да ћемо зауставити њихово финансирање из буџета.“, рекла је Ђурђевићева.

ТРАГЕДИЈА У РУСИЈИ: Деветоро страдало у судару минибуса и камиона

Она их је позвала да јавно демантују да примају новац из иностранства, да примају новац из градског буџета, да подржавају сецесију јужне српске покрајине, да су српски народ окривили за геноцид у Сребреници који он није починио, да свуда и на сваком кораку раде против интереса грађана Србије, српског народа и државе!

Руски ратници нове генерације: Славу стекли на Криму и у Сирији, а о њима се ништа не зна

„Позивам представнике ЛДП и свих НВО, Соњу Бисерко, Наташу Кандић, Борку Павићевић и Сашу Јанковића да изађу на ТВ дуел где ћемо пред очима јавности суочити аргументе. Ја пристајем да наступим сама против свих њих јер знам да је једна истина јача од хиљаду лажи!“, поручила је том приликом Ђурђевићева.

Остаје енигма зашто су се представници ЛДП након свега повукли али Ђурђевићева ту чињеницу коментарише речима: „Сумња се да по цичој зими чуче испред америчке амбасаде и моле за политички азил.“

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Они су нас избацили из сале, а ми ћемо њих збацити са власти!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски амбасадор открио кријумчаре дроге: Књиговођа амбасаде хтео да прошверцује 12 кофера кокаина у Русију!

ДСС: Недостатак културне зрелости у изборној кампањи

ЗБОГ НИСКИХ ТЕМПЕРАТУРА: „Електране“ ће грејати и ноћу

Извор: govorisrbija.rs

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri