Printscreen
Политика Србија

ЧЕДА: Јанковић је само осредњи чиновник из Бакијевог кабинета – ШТЕТА ШТО СУ МУ НЕКИ ПОВЕРОВАЛИ!

Размишљање Саше Јанковића о месту премијера у тренуцима када су завршени председнички избори говори доста о његовом схватању политике, али и говори о карактеру особе која се спустила у политички живот без знања елементарних чињеница о његовом функционисању, рекао је Лидер ЛДП Чедомир Јовановић за новосадски Дневник.

(ВИДЕО) Мајсторија Роналдиња, гол са своје половине!

На констатацију да део опозициних странака више критикује ЛДП него власт, те да је Јовановић постао „непожељни“ опозиционар за опозицију, лидер ЛДП каже да не мисли тако и да се не би водио тим категоријама.

– За те људе, на које алудирате, ми нисмо били пожељни ни 2005. године, 2007. или 2012. године. Разлог томе није у нашој идеји да се са њима слажемо или не, већ у нашим намерама које су увек биле исте и политичким мотивима које нисмо скривали – навео је Јовановић.

Откривени детаљи из ноћи у којој се Легија предао: Никада то не би урадио да није био у овом стању и сигурно би пала крв!

Упитан како коментарише идеју Саше Јанковића да је он требало да буде премијер после председничких избора, Јовановић каже да данас нико не прича о лидеру ПСГ „боље и више него што то чини он сам о себи“.

– Од тренутка када је одлучио да се формално бави политиком за мету има Либерално-демократску партију из разлога што смо одлучили да не учествујемо у ритуалном нестанку политике у Србији, где свако ко покаже мало нормалности и свести одмах буде окарактерисан као неко ко сарађује са Вучићем на овај или онај начин – рекао је Јовановић и додао:

(ВИДЕО) ЗАТВОР ГОРИ И ОД АЛКАТРАЗА: Најозлоглашенији робијаши овде живе у самицама од 6 квадрата, а контакт са људима имају само МИНУТ дневно

– Само његово размишљање о месту премијера у тренуцима када су завршени председнички избори говори доста о Јанковићевом схватању политике и онога што се у њој ради, али и говори о карактеру особе која се спустила у политички живот без знања елементарних чињеница о његовом функционисању.

(ВИДЕО) ЗАСМЕЈАВАО ЈЕ МИЛИОНЕ, БАЛКАН ГА ЈЕ ОБОЖАВАО: Мало ко зна како је Чкаља зарадио чувени надимак!

Жао му је, каже, што су кључни политички ставови ЛДП потврђени кроз ово време, између осталог и у чињеници да су други на њих у великој мери пристали и ја због тога не мислим да будем четник у 2018. години.

– Када Јанковић машта о договору са Вучићем, који га је пре тога одбио када је са списком личних жеља дошао код њега, показује само колико смо били у праву када смо га описивали, без икакве жеље да увредимо оне који су због своје наивности поверовали да је одговор на ово што нам се дешава осредњи чиновник из кабинета Бакија Анђелковића – рекао је Јовановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) БАЛ ЗЛОЧИНАЦА У ЗАГРЕБУ! Од Праљка дошло да се опрости пола владе РХ, а зликовца назвају људином!

Лавров: Тероризам можемо да победимо само уједињени

АМЕРИЧКИ НАФТНИ БАРОНИ ПРЕДАЛИ СЕ ПУТИНУ: Признали кривицу и обећали да убудуће неће ратовати са Русијом!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed