Printscreen
Политика Србија

ЧЕДА О ЂИЛАСУ, ЈАНКОВИЋУ И ЈЕРЕМИЋУ: Нећу с њима, јер су ФРУСТРИРАНИ ВУЧИЋЕМ – А сваки од њих је хтео да му буде партнер!

Либерално демократска партија неће подржати кандидатуру Драгана Ðиласа за градоначелника Београда и на те изборе ће изаћи са својим планом и програмом који ће понудити грађанима, рекао је данас лидер те партије Чедомир Јовановић, те додао да се противи расписивању евентуалних ванредних парламентарних избора у Србији.

(ВИДЕО) ОВАЈ ДЕТАЉ ЈЕ ОТКРИО КИМОВУ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ: Северна Кореја случајно показала нешто од чега свет највише страхује!

Printscreen

ОГЛАСИЛА СЕ И СУПРУГА ПРЕТУЧЕНОГ ХРВАТА: Није тачно да нисам тражила помоћ…

Јовановић је на конференцији за новинаре рекао да свако има право да се кандидује, да је Ђилас политичар са искуством, али да ни раније а ни сада њих двојица нису истомишљеници у толикој мери да би Ђиласу дао подршку.

(ФОТО) ДРАМАТИЧНА АКЦИЈА У ШПАНИЈИ, УХАПШЕН ИГОР СРБИН: Најтраженији српски бегунац пао у гаћама, у пуцњави убијена 3 полицајца

Како је рекао, програм Ђиласа, Саше Јанковића и Вука Јеремића није оно са чим може да се сложи,јер је, каже, то само конфронтација са Вучићем и његовом странком, а ЛДП, поручио је, жели суштинске премене начина вођења града, јавних предузећа…

Елфета ножем пресекла врат дечаку, Орић мирно гледао како га коље!

Јовановић каже и да Ђиласа, Јанковића и Јеремића веже само „лична фрустрација Вучићем“, а сваки од њих је, како каже, покушао на свој начин да буде партнер Вучићу.

(ВИДЕО) СТРАШНА ПРАТЊА ЗА РУСКО СТРАШНО ОРУЖЈЕ: САД и НАТО дрхте док моћни Јарс иде кроз шуме!

Лидер ЛДП каже и да се противи ванредним парламентарним изборима и пита шта би била тема тих избора, јер је уверен да је неразумљиво да се то ради само због међусобних личних односа странака.

То би, примећује, било разумљиво да, на пример, влада промени политику за коју је добила подршку грађана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ОВАКО ЈЕ ПАО СРБИН ЗА КОЈИМ ЈЕ ТРАГАЛА ЦЕЛА ИТАЛИЈА: Погледајте драматичну акцију хапшења Игора Србина!

ОВАКВУ ОСВЕТУ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Напали багеристу, а пар тренутака касније

„ЗГУЖВАНИ, СПРЖЕНИ, ДЕФОРМИСАНИ“ Хрватски медији упоредили нереде на дербију са овим филмом

ЖЕЛЕЗЊАК: Русија ће увек бити уз Србију!

Извор: Информер

Оставите коментар